stavros_d80 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2019 Ανεβάζω έναν αυτοσχεδιασμό που έγραψα για τζαμάρισμα για όσους έχουν όρεξη, μιας και μπήκε καλοκαίρι και πολλοί κάθονται αργά τη νύχτα και πίνουν μπύρες σε μπαλκόνια, ταράτσες κτλ.... και βαριούνται Μπορείτε να προσθέσετε ότι θέλετε (ή να αφαιρέσετε αν τα καταφέρετε) φωνές, κιθάρες, χάμοντ, γιουκαλίλι, ντιτζερίντου, εφφέ loops, ό,τι σας κατέβει. Tempo=180 bpm Key: Am cat groove.MP3 10 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) με μεγαλη χαρα κανω τα εγκαινια(οπως λενε κ οι ψηφοκυνηγοι καλη ωρα!!) του clip..η αλυσιδα ειναι:prs se santana-zendrive(στο 1ο σολο)-two notes leclean preamp-steinberg ur22-cakewalk(daw) ,επισης εβαλα κ λιγο μπασο(τρομαρα μου,1 1/2 μηνα το γρατζουναω)με την εξης αλυσιδα yamaha trbx305-behringer d.i box-steinberg ur22-cakewalk .post effects ειναι reverb στις κιθαρες και eq(volume boost)στα σολο.ολα τα μερη ειναι σχεδον one take.οσο για την ποιοτητα της ηχογραφησης ξερω οτι εχω δρομο ακομα!(και δυστυχως λιγο ελευθερο χρονο).καλο καλοκαιρι να εχουμε.πιστευω οτι βγηκε ενα "καλοκαιρινο" αποτελεσμα! Your browser does not support the HTML5 audio tag cat groove-yannis.mp3 Επεξεργασμένο 3 Ιουνίου 2019 από yannisp 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 ωραίο είναι αλλά να μην είχε αυτό το panning... παίζει το τρακ μόνο από το right και κιθάρα στο left... αν μπορείς ξανανέβασέ το να ακούγεται όλο ίσο και από τα 2 ηχεία γιατί ενώ έχεις κάνει ωραία δουλειά δεν ακούγεται... περιμένω και από άλλους! 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε ωραίο είναι αλλά να μην είχε αυτό το panning... παίζει το τρακ μόνο από το right και κιθάρα στο left... αν μπορείς ξανανέβασέ το να ακούγεται όλο ίσο και από τα 2 ηχεία γιατί ενώ έχεις κάνει ωραία δουλειά δεν ακούγεται... περιμένω και από άλλους! οκ.το αλλαξα(πιστευω!)..αυτα ειναι τα λαθη της νεοτητας!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) yannisp Οντως ωραιο το τρακ σου Προσπαθησα να ειμαι εγκρατης αλλα,ως συνηθως,δεν τα καταφερα ρε γμτ. Your browser does not support the HTML5 audio tag stavros 80.mp3 Επεξεργασμένο 3 Ιουνίου 2019 από gvour 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, gvour said: Προσπαθησα να ειμαι εγκρατης αλλα,ως συνηθως,δεν τα καταφερα ρε γμτ. Μου πέταξες τα μάτια όξω! Επεξεργασμένο 3 Ιουνίου 2019 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2019 Δε βλεπεις, μου εφυγε ενας ποντος απο το καλσον αλλα ευτυχως φτιαχνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, gvour είπε yannisp Οντως ωραιο το τρακ σου Προσπαθησα να ειμαι εγκρατης αλλα,ως συνηθως,δεν τα καταφερα ρε γμτ. Your browser does not support the HTML5 audio tag. Carlos εσύ? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι Carlos,Tele. Σε παει προς τα εκει το πολυ ωραιο και γκρουβυ τρακ του Σταυρου. Επεξεργασμένο 4 Ιουνίου 2019 από gvour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2019 4 hours ago, gvour said: Οχι Carlos,Tele. ε τελε.... εγω δηλ τι ειπα; 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση