LakyTag Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2019 ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ, ΤΙ ΛΕΕΙ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2019 Κωστα, φινο το παρεακι, ωραιοτατος και εσυ. Μου αρεσει που εχεις το δικο σου στυλ και εφερες στα μετρα σου το κομματι. Εχεις πολυ καλη χροια. Το μονο που μου χτυπουσε (συνεχως) ασχημα ειναι οι καταληξεις σου. Οποτε τελειωνεις μια φραση, η τελευταια νοτα κανει ενα dive που μου ακουεται καπως. Εαν το προσεξεις λιγο αυτο, και με λιγο καλυτερη χρηση διαφραγματος, αλλαζεις επιπεδο. Μετα μενουν λεπτομερειες. Μπραβο! Συνεχισε ετσι και περιμενω μια ηχογραφηση με πιο προσεγμενες καταληξεις! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LakyTag Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2019 Ευχαριστώ φίλε μου, θα κοιτάξω να δω τι μπορώ να κάνω γενικότερα με τις εκπνοές χρειάζεται αρκετή πρακτική αυτό το σημείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2019 Με τις καταληξεις, το χεις νομιζω. Απλα, πιστευω οτι, δεν το εχεις παρατηρησει. Εαν το εχεις στο νου, θα κρατας τον τονο και θα σβηνεις τη νοτα ομορφα. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2019 Εμένα πάντως οι καταλήξεις σου μου θύμισαν τον klaus Meine των Scorpions... Μετά το 3:05 και μέχρι το 3:13 όμως μας το χάλασες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LakyTag Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 Οκ η φωνή κάπου χάνει κάπου κερδίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση