nbampaliaris Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 Έκανα επεξεργασία το πιο πάνω ποστ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 Κάτι που έχω καταλάβει είναι πως αν αισθάνεσαι τους στίχους τραγουδάς καλύτερα. Από ασκήσεις δεν έχω ιδέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nbampaliaris Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, panorios είπε Η φωνή σου χρειάζεται απλά αυτοπεποίθηση, κάτι που μου είπε ένας φίλος τραγουδιστής και με βοήθησε είναι να βγάζω λιγότερο αέρα. Αυτό με τον αέρα έχει αποτέλεσμα!! Πολύ καλή συμβουλή ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 Επισης, μην παιρνεις πολυ αερα να γεμιζει η κοιλια. Μια μεση αναπνοη παιρνε, και φροντιζε να γεμιζει η κοιλια αερα και οχι το στηθος. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nbampaliaris Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα ένα πιο δύσκολο κατά την γνώμη μου. Ξεφεύγω σε αρκετά σημεία λίγο στους φθόγγους, δεν τους πάνω ακριβώς. Η ψηλότερη νότα που θα ακούσετε είναι η δεύτερη μι στο κλειδί του σολ και με το ζόρι την φτάνω όταν τραγουδάω. Αν τραγουδήσω τη κλίμακα του ντο όμως μπορώ να φτάσω μέχρι και την δεύτερη ντο στην δεύτερη οκταβα, 5 νότες δηλαδή πιο ψηλά από την μι που ανέφερα. Γιατί όταν τραγουδάω ένα κανονικό τραγούδι όμως δυσκολεύομαι τόσο πολύ; Αν προσέξετε Επίσης εκεί που λέω "και να χαζεύω" πάω από ρε σε ρε (μια οκταβα πάνω) με συνεχόμενο τρόπο περνώντας από τις ενδιάμεσες νότες. Το παρατηρήσατε ότι δεν τις έπιασα σωστά; Your browser does not support the HTML5 audio tag 31 Μαΐ, 21.30.mp3 Επεξεργασμένο 31 Μαΐου 2019 από nbampaliaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 Εισαι σε καλο δρομο. Οσο εστιασμενα δουλεψεις, τοσο γρηγοροτερα θα δεις αποτελεσμα. Βρες δασκαλο φωνητικης. Στη θεση σου θα τραγουδουσα το κομματι αυτο με την χροια που εχω οταν ομιλω, και με την ενταση που εχω οταν συζητω ζωηρα με μια παρεα. Πιο δυνατα, πιο φυσικα και λιγοτερο πιεσμενα. Για να γινει αυτο, πρεπει να χρησιμοποιεις το διαφραγμα, και οχι να πιεζεις με τον λαιμο. Δουλεια, δουλεια, δουλεια. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, nbampaliaris είπε Η ψηλότερη νότα που θα ακούσετε είναι η δεύτερη μι στο κλειδί του σολ και με το ζόρι την φτάνω όταν τραγουδάω. σου φευγει σε καποια σημεια... Επεξεργασμένο 31 Μαΐου 2019 από stavros_d80 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nbampaliaris Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stavros_d80 είπε σου φευγει σε καποια σημεια... Ναι το ξέρω. Δεν μπορώ με τίποτα να το βγάλω σωστά. Δοκίμασα ένα πιο παραδοσιακό αλλά πάλι το χάνω σε δύο σημεία... Αυτήν την φορά άλλαξα και τη φωνή μου επίτηδες, προσπάθησα να την κάνω πιο βαριά αλλά μπα. Στο "να αλλάξεις χαρακτήρα" και στο "λογαριασμό" παρατηρήστε λίγο, σίγουρα ξέφυγα αρκετά σε αυτά τα δύο σημεία. Your browser does not support the HTML5 audio tag 31 Μαΐ, 23.27.mp3 Επεξεργασμένο 31 Μαΐου 2019 από nbampaliaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση