Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Το σχόλιο βρε. οχι ρε τοσο τουβλο ειμαι? Επεξεργασμένο 14 Ιουνίου 2019 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Just now, Spyros Delta said: οχι ρε τοσο τουβλο ειμαι? Γιατί, δεν έχει δίκιο όποιος το έγραψε? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 30/5/2019 στις 1:08 ΜΜ, vagelism είπε Eχω δει πολλα stand up..αλλα το raw κ το delirious του Edie Murphy ειναι ακομα στην κορυφη της λιστας μου Πω ρε φίλε δεν το είχα δει ποτέ Ειδικά στο κομμάτι με τον James Brown, ΚΛΑΙΩ __________________________________________________ Ένα personal favorite με τον αείμνηστο John Belushi (λατρεύω που δεν τη σπάει μόνο στον ένα τόιχο αλλα dual δε δυο μεριές) O βλασφημος Bill Hicks για Judas Priest, Beatles, New Kids on the Blck, ναρκωτικά και μουσική ("I want my rockstars dead!") Επεξεργασμένο 15 Ιουνίου 2019 από Tamtam 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) η συγκριση με καθε Αλεξη ειναι καθαρα συμπτωματικη. Επεξεργασμένο 15 Ιουνίου 2019 από vagelism Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2019 Κατεξοχήν cult καλλιτέχνης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω ψηφιζω Μαριαννα για οσκαρ ερμηνειας.. Επεξεργασμένο 16 Ιουνίου 2019 από vagelism Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2019 εχω ριξει τρομερο γελιο με τους Jackass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις