johnps Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2019 1 3 I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Απίστευτο αυτό που μου συνέβη πριν λίγο! Με σταματάει κοπέλα στο δρόμο, γύρω στα 20 το πολύ, και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: - Γειααααα, εσύ δεν είσαι o Delta ο κιθαριστας? - Γεια σου κι εσένα, Ναι εγω ειμαι. Μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι; - Ε whatever, θέλω μια χάρη, γλυκούλη, pleaaassseee! - Εξαρτάται, αν μπορώ... Για πες! - Έχω πιάσει δουλειά ως promoter σε μια εταιρεία με προϊόντα καθαρισμού και οικιακής υγιεινής και χρειάζομαι τη βοήθειά σου! - Τι φάση, να πλένω την κιθαρα με χλωρίνη ή να φοράω μπλουζάκι με το logo της εταιρείας? - Χαχαχα, όχι βρε, απλά έλεγα επειδή έχεις πολλούς φίλους και followers στα social media, αν θα μπορούσες να μας κάνεις διαφήμιση με κάποια ανάρτηση ή κάτι τέτοιο... - Ξέχνα το, κοπελιά, δεν κάνω εγώ τέτοια πράγματα... Αν ήταν επαγγελματική πρόταση, με λεφτά, να το συζητούσαμε. - Κι αν πάμε τώρα πίσω από εκείνους τους θάμνους και σου πάρω μια πίπα, τι λες;! - ... Τι λέω; ΤΙ ΛΕΩ;! Μαλάκα, έχουν ξεφύγει πλέον τα πιτσιρίκια, μηδέν ηθική και φουλ θράσος! Καμμία αξιοπρέπεια, κανένα ίχνος αυτοσεβασμού, είναι αδιανόητο! Φυσικά και ΔΕΝ δέχτηκα, μιας και θέλω καθαρή την συνείδησή μου... Τόσο καθαρή όσο και το μπάνιο σας με τη νέα Klinex Ultra τριπλής δράσης, με υπέροχο άρωμα λεμονιού, που καθαρίζει βρωμιές και βακτήρια από πλακάκια και μπανιέρες με ένα μόλις πέρασμα! Klinex, αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε! . Επεξεργασμένο 6 Ιουνίου 2019 από Spyros Delta 1 7 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλλον τραγικό περα από οτιδήποτε αλλο.Τι να πεις..... Και ωραιο ταυτοχρονως! Επεξεργασμένο 6 Ιουνίου 2019 από gvour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 1 1 I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τωρα που το σκεφτομαι και γελοιο εκ μερους μου. Καλα ξηγηθηκεςSpyros Delta.Την πατησα χαχαχχαχ. Επεξεργασμένο 6 Ιουνίου 2019 από gvour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, gvour είπε Τωρα που το σκεφτομαι και γελοιο εκ μερους της. Καλα ξηγηθηκεςSpyros Delta. . Χρειαζοταν λιγη σκεψη οντως. Μη παιρνεις αποφασεις εν ψυχρω. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε - Κι αν πάμε τώρα πίσω από εκείνους τους θάμνους και σου πάρω μια πίπα, τι λες;! Είχε κατάστημα με είδη καπνιστών πίσω απ' τους θάμνους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 Ένας κρητικός μιλάει για την εθνική ομάδα. Ακούστε από το 32:05 μέχρι το 33:47. Πέθανα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις