cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, johnps είπε Έκανα την μαλακία και το έδειξα αυτό στην γυναίκα μου...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε στην γυναίκα μου... you are a brave man.......για πες τι εγινε ?..παντοφλα ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, johnps είπε you are a brave man.......για πες τι εγινε ?..παντοφλα ? Μόλις έστρωσα στον καναπέ για να κοιμηθώ.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 34 minutes ago, cigaret13 said: Μόλις έστρωσα στον καναπέ για να κοιμηθώ.... Τυχερούλη, ξέρω πολλούς που θα έκαναν κρα να είναι στην θέση σου. Επιτέλους μια νύχτα μόνος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Τυχερούλη, ξέρω πολλούς που θα έκαναν κρα να είναι στην θέση σου. Επιτέλους μια νύχτα μόνος. Μπαααα, εγώ το βλέπω αλλιώς.... μια νύχτα χωρίς sex! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Just now, cigaret13 said: Μπαααα, εγώ το βλέπω αλλιώς.... μια νύχτα χωρίς sex! Γιατί δεν το βλέπεις όπως είναι? Μια ήσυχη νύχτα, χωρίς ενοχλήσεις? Κι άσε την πόντια να ονειρεύεται το σεξ, δεν θα το έχει σήμερα. Σήμερα είσαι κύριος του εαυτού σου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σήμερα είσαι κύριος του εαυτού σου. Κι αυτό είναι καλό; κάποια στιγμή θα τα πούμε από κοντά.... το παρόν thread (funny stuff...) δεν ενδεικνύεται για σοβαρή κουβέντα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2020 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 14 minutes ago, Spyros Delta said: Δεν είναι Judas Priest, είναι ο Ιούδας ο παπάς. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις