ex-VangelisV Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2019 @Spyros Delta ήμουν σίγουρος ότι είχα δει την ίδια ιδέα και εδώ. Ο @kwstas79 προηγήθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2019 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2019 Στις 26/9/2019 στις 12:09 ΠΜ, fusiongtr είπε Aκριβώς τα ίδια φορούσα κάπου μεταξύ 84-88. Να τα λέμε κι αυτά. 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2019 33 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Aκριβώς τα ίδια φορούσα κάπου μεταξύ 84-88. Να τα λέμε κι αυτά. Ελπίζω μόνο να εννοείς αυτά που φοράει ο Κάρυ Γκράντ, γιατί αν φορούσες τα άλλα .... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Πνοή και Νύξη είπε Aκριβώς τα ίδια φορούσα κάπου μεταξύ 84-88. Να τα λέμε κι αυτά Και εγώ (αν εννοείς βέβαια κουστούμι και καμπαρντίνα). Στις ΗΠΑ το είχα υιοθετήσει και έβρισκα και φοβερά vintage ρούχα στα second hand stores (έχω ακόμα μερικές φοβερές γραβάτες) Δυστυχώς μετά επέστρεψα στην Ελλάδα κάπου στα 90s και με παρέσυρε η μετριότητα και η...αριστεροβαλκανιλα του ... περιβάλλοντος και άρχισα και εγώ να ντύνομαι σαν υπερφυσικός μπεμπες να φανταστείς είναι τέτοια η ΚΑΤΑΝΤΙΑ μου που το καλοκαίρι έφτασα ακόμα και βερμούδα με πέδιλα να φοράω στην ΠΟΛΗ (αν είναι δυνατόν...) Επεξεργασμένο 5 Οκτωβρίου 2019 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, fusiongtr είπε Ελπίζω μόνο να εννοείς αυτά που φοράει ο Κάρυ Γκράντ, γιατί αν φορούσες τα άλλα .... Kάτσε να βρω τη φωτό, όπου σαν νορμάλ 8χρονος στα βαθιά 80s φορούσα topcoat και homburg για να παίξω στην πλατεία πετροπόλεμο. 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Δυστυχώς μετά επέστρεψα στην Ελλάδα κάπου στα 90s και με παρέσυρε η μετριότητα Είναι πασίγνωστο ότι στο Ελληνιστάν η λέξη αισθητική σημαίνει αυτή που πας και κάνεις τα νύχια σου σαν της Τζάκι Τζόινερ Κέρσι. 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 6 hours ago, Πνοή και Νύξη said: για να παίξω στην πλατεία πετροπόλεμο. ΜΠΑΟΚ αφού? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, Superfunk είπε που το καλοκαίρι έφτασα ακόμα και βερμούδα με πέδιλα να φοράω στην ΠΟΛΗ (αν είναι δυνατόν...) Πες μου σε παρακαλώ ότι έχεις φωτογραφίες... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 48 λεπτά πριν, Haris είπε Πες μου σε παρακαλώ ότι έχεις φωτογραφίες... Άστα...με είδε ο Yameth ευτυχώς ήταν ευγενικός και διακριτικός και δεν έβγαλε φωτό..... 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 Μαλακία παίχτηκε. Η διακριτικότητα μας έχει φάει... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις