Αετός Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2021 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2021 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Κύλησε ένα δάκρυ με τον μπαγάσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Η Βάνα Μπάρμπα,διαβάζει noiz! 1 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 1 Φεβρουαρίου 2021 από Άγιος kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2021 Ένα από τα bitcoin wallets που έχω από παλιά, είναι το Xapo, το οποίο έχει γίνει πια μόνο mobile wallet. Εγώ δεν έχω smartphone, και έτσι δανείζομαι αυτό της μάνας μου για τις συναλλαγές με το Xapo. Κάποια στιγμή λοιπόν (αργά το βράδυ), έκανα κάποια συναλλαγή, και μετά έδωσα το τηλέφωνο στην μάνα μου, που είχε ξαπλώσει, ξεχνώντας ότι θα μου έστελναν στο τηλέφωνο μήνυμα επιβεβαίωσης. Δεν περνάει κανένα μισάωρο, σηκώνεται η μάνα μου κάτασπρη σαν το φάντασμα, και έρχεται στο δωμάτιο με το τηλέφωνο στο χέρι. "Για κοίτα παιδί μου τι είναι αυτό? Μου ήρθε ένα μήνυμα απ' τον Χάρο" μου λέει ..... Έπεσα κάτω από τα γέλια. 6 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις