vagelism Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Post your ass off!! 1 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) και αυτο αφιερωμενο εξαιρετικα στον @dimsonic Επεξεργασμένο 28 Μαΐου 2019 από vagelism 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 4 hours ago, vagelism said: και αυτο αφιερωμενο εξαιρετικα στον @dimsonic αργεις αλλα τα βρισκεις τελικα.. 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 2 2 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 1 6 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 "Μας φτύνανε, είχαμε γέμισε χλεπες και τους φτυναμε και εμείς. Ήταν το πιο σουρεαλιστικό λάιβ." - Slash "Έχω πάντα στα pedalboard μου ενα Fuzz face. Δεν το χρησιμοποιώ ποτέ αλλά μου αρέσει που μοιάζει με νάρκη." - Malmsteen "Ahora vento mama chola mama chola Ahora vento mama chola" - Santana "Το τελευταίο μας, το αποχαιρετιστήριο τουρ. Μέχρι το επόμενο." - Scorpions 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις