dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 όλοι οι μεγάλοι λένε ποιόν κοπιάρανε 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, dimsonic είπε όλοι οι μεγάλοι λένε ποιόν κοπιάρανε Εγώ πάντως κοπιάρω Oldfield & Gilmour.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 1 minute ago, cigaret13 said: Εγώ πάντως κοπιάρω Oldfield & Gilmour.... άσε τα ψόφια, από μας το άκουσες.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Just now, dimsonic said: όλοι οι μεγάλοι λένε ποιόν κοπιάρανε Και καλα κανουν,ειναι προφανη ολα αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Just now, cigaret13 said: Εγώ πάντως κοπιάρω Oldfield & Gilmour.... Δεν εχεις αναγκη εσυ. Οτι και να "κοπιαρεις" εισαι "Φωτης". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, gvour είπε Τουλαχιστον εχει την τιμιοτητα να το λεει(σε καμποσες συνεντευξεις που εχω διαβασει). Kατι ειναι κι αυτο. Επισης αναφερει και για τον Moore που του ειχε πει οτι τον κοπιαρει. Το δεχτηκε και τουτο,σε ενα βαθμο. Και εδω που τα λεμε δεν ειναι ευκολο να παραδεχεσαι τετοια πραγματα οταν εισαι ο Μασας. Εδω οι GVF λενε οτι δεν εχουν "ξεπατικωσει" Ζεπελιν αλλα πιο οτι πολυ γουσταρουν Aerosmith. Το λες και ανεκδοτο. Θα πεις ειναι και οι μανατζαραιοι στη μεση. Δεκτο. Δεν το είπα για κακό εγώ, μ'αρέσει πολύ ο Μποναμάσας. Εννοείται πολύ τίμιο εκ μέρους του που το είπε, ούτε ή άλλως ο EJ είναι φοβερός, γιατί να μην πάρεις 3-4-10 licks αν μπορείς να τα παίξεις τόσο καλά; 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 1 minute ago, BillTrantos said: Δεν το είπα για κακό εγώ, μ'αρέσει πολύ ο Μποναμάσας. Εννοείται πολύ τίμιο εκ μέρους του που το είπε, ούτε ή άλλως ο EJ είναι φοβερός, γιατί να μην πάρεις 3-4-10 licks αν μπορείς να τα παίξεις τόσο καλά; εγώ πήρα 30 του EJ..... (πού τα έβαλα δεν θυμάμαι όμως...) 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε εγώ πήρα 30 του EJ..... (πού τα έβαλα δεν θυμάμαι όμως...) Μπορώ να σου πω πού έβαλα εγώ κάτι 5ηχα που προσπάθησα να παίξω... 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Just now, BillTrantos said: Μπορώ να σου πω πού έβαλα εγώ κάτι 5ηχα που προσπάθησα να παίξω... να δεις που εκεί θάναι και τα 30 λικς που ψάχνω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Just now, BillTrantos said: Δεν το είπα για κακό εγώ, μ'αρέσει πολύ ο Μποναμάσας. Εννοείται πολύ τίμιο εκ μέρους του που το είπε, ούτε ή άλλως ο EJ είναι φοβερός, γιατί να μην πάρεις 3-4-10 licks αν μπορείς να τα παίξεις τόσο καλά; Το καταλαβα Μπιλ. Και ισχυει αυτο που ειπε ο Δημητρης,ολοι οι "μεγαλοι" λενε τις κοπιες τους,δεν εχουν αναγκη. Να πω την αληθεια ποτε δε με "εφτιαξε ο EJ. Δεν του γουστου μου,συνθετικα κυριως. Αυτο ειναι που μετραει πρωτιστως,για του λογου μου τουλαχιστον. Σαν κιθαριστας τι να λεμε,σπουδαιος. Γουστα... Επεξεργασμένο 28 Μαΐου 2019 από gvour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση