Προς το περιεχόμενο

VsT Piano & Orchester

philippe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκίμασε και κάποια soundfonts κυκλοφορούνε αρκετά με πολύ καλά δείγματα grand piano,pianissimo,e-piano κλπ.Δεν είμαι πληκτράς-πιανίστας αλλά για τη δουλειά που τα θέλω δουλεύουν μια χαρά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, υπάρχουν τα:

Miroslav philarmonic

Grand 2

Garritan orchestra

Με αυτα τα 3 εχεις καλύψει όλες σου τις ανάγκες σε επαγγελματικό επίπεδο. Βασική προυπόθεση βέβαια για τον τελειο ήχο ειναι το να εχεις πάρα πολύ καλή γνώση στην επεξεργασία ήχων και στην σχεδίαση midi μελωδιών. Αν πάλι ξέρεις να παίζεις μέσω pianomidi, εισαι αρχοντας..

Ναι' date=' υπάρχουν τα:

Miroslav philarmonic

Grand 2

Garritan orchestra

Με αυτα τα 3 εχεις καλύψει όλες σου τις ανάγκες σε επαγγελματικό επίπεδο. Βασική προυπόθεση βέβαια για τον τελειο ήχο ειναι το να εχεις πάρα πολύ καλή γνώση στην επεξεργασία ήχων και στην σχεδίαση midi μελωδιών. Αν πάλι ξέρεις να παίζεις μέσω pianomidi, εισαι αρχοντας..[/quote']

Κι εσυ γρηγορος κατατοπιστικος και ευστοχος!ευχαριστω πολυ!

Mπορείς να δείς και το sampletank, που βέβαια εχει και γενικοτερα keyboards και άλλα. Τα εχω δουλέψει και με κάποιες ρυθμίσεις πέραν του preset, έχουν καλό ήχο πιάνου, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.

Αλλά το grand μπορεί να σου αρέσει περισσότερο.

Εκεί που το είχα δουλεψει ειχε καλό ήχο , αλλά υπήρχε προβλημα στον controller στο σπίτι ενός φίλου, με το velocity, δεν καταφέραμε να το ρυθμίσουμε, και δεν το φχαριστήθηκα,

( δεν μπορώ να κοιμηθώ, πονάει το στομάχι μου, τι έκανα, πάει να σπάσει, ατιμα παϊδια και κοντοσούβλια, με φάγατε, ωχ ωχ , ,

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Mπορείς να δείς και το sampletank' date=' που βέβαια εχει και γενικοτερα keyboards και άλλα. Τα εχω δουλέψει και με κάποιες ρυθμίσεις πέραν του preset, έχουν καλό ήχο πιάνου, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.

Αλλά το grand μπορεί να σου αρέσει περισσότερο.

Εκεί που το είχα δουλεψει ειχε καλό ήχο , αλλά υπήρχε προβλημα στον controller στο σπίτι ενός φίλου, με το velocity, δεν καταφέραμε να το ρυθμίσουμε, και δεν το φχαριστήθηκα,

( δεν μπορώ να κοιμηθώ, πονάει το στομάχι μου, τι έκανα, πάει να σπάσει, ατιμα παϊδια και κοντοσούβλια, με φάγατε, ωχ ωχ , ,[/quote']

ΧΑΧΑ Δε το εφαγες καημενε δημητρη το αρνι αυτο σε εφαγε!!

το Grant ρε παιδια ποιας εταιριες ειναι περισσοτερες πληροφοριες;

βρε τι καλα παιδια που ειστε!

Ειδες;express service(εει! Δεν κανω διαφημισει...) :D

Θα ηθελα να προσθεσω και το The Grand 2+ το Bosendorfer 290 το οποιο το κατατασω στα καλυτερα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

μιας και αναφερουμε virtual pianos, πιο θεωρείται γενικά το καλύτερο???

Επεσε το μάτι σε αυτο http://www.synthogy.com/

το ξέρει καποιος? Αξίζουν τα 30GB(!!!) που πιάνει στο δίσκο???

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου