vagelism Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Και εγω δεν θεωρω τον εαυτο μου go with the flow ατομο.. Αλλα δεν λειτουργω αντιδραστικα σε οτιδηποτε γινεται viral Ο go with the flow τυπος..ασπαζεται σαν γαματο..οτιδηποτε γινεται viral. Δεν εχει κριτικη αποψη - και εκλαμβανει σαν σωστο την γνωμη των πολλων. Εγω παλι δοκιμαζω..κ αναλογα φτυνω η καταπινω.. Αλλα δεν μπορω να πω σε καμια περιπτωση οτι οτιδηποτε εχει γινει viral ηταν φαβα. Θυμαμαι καποια στιγμη ειχε γινει ντορος για την σειρα ΟΑ.. Την ειδα πολυ ευχαριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Τη βλεπω τωρα την ΟΑ. Τελευταιο επεισοδιο πρωτο κυκλου. Κινειται τιποτα στον 2ο κυκλο, ή το ιδιο τεμπο εχει? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Τη βλεπω τωρα την ΟΑ. Τελευταιο επεισοδιο πρωτο κυκλου. Κινειται τιποτα στον 2ο κυκλο, ή το ιδιο τεμπο εχει? δεν το εχω δει ακομα...{μονο το 1ο} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Bγήκε σειρά για την Ολυμπιακή Αεροπορία? 4 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 τιναυτορε; Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Μια σειρα που τελειωσε ο πρωτος κυκλος και εξελιξη δεν υπαρχει. Εξηγει πως φτασαμε στο παρον. Πιο αργη και απο τον Gilmour.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 On 5/22/2019 at 10:48 AM, VangelisV said: Είμαι από αυτούς που δεν έχουν δει ούτε επεισόδιο παρομοίως, τα ανήψια μου μου τα ζάλισαν με την σκανδιναβική μυθολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 8 hours ago, gkourmoul1 said: Τη βλεπω τωρα την ΟΑ. Τελευταιο επεισοδιο πρωτο κυκλου. Κινειται τιποτα στον 2ο κυκλο, ή το ιδιο τεμπο εχει? Η 2η πάει μια χαρά και ολοκληρωνεται. Κι εγώ στην 1η απορούσα τι βλέπω και ετοιμάζομουν για πνίξιμο αλλά στη 2η ψηθηκα. 1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2019 Άπαιχτα... https://luben.tv/originals/84012?fbclid=IwAR19WNIyV_XJTOAE4AnT4x9ZIq7jFyZSIQVO1YRZYy9Qs_A6uugoJZvK9nU 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση