Michael-Amott Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Ρε συ death... 8O εισαι μεγαλος καφρος!! :lol: Χειροτερος κι απο μενα να πουμε! :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cooltzi Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Πουλια της νυχτας- Μπαμπης ΣτοκαςΑυτο και τιποτε αλλο! για οσους ξερουν δεν χρειαζεται να πω τιποτε παραπανω... :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Αρε cooltzi πως με καταλαβαινεις! ελπιζω να εχω και μια γεννητρια μονο για το cd player NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 9.DODHEIMSGARD-666 INTERNATIONAL Προσκυνώ σε οε οε οε οε οε οε "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Τα μελαγχολικα...1.In Flames-Clayman Ε όχι και μελαγχολικό το Clayman ρε αμοτάκο! :) Πολύ καλό cd όμως, όντως! ;) Λοιπόν, για να δούμε..... 1. Queen: Made In Heaven 2. Queen: Innuendo 3. The Beatles: Abbey Road 4. John Lennon: Imagine OST 5. Caetano Veloso: Antologia 6. Shakira: Laundry Service 7. Scorpions: Fly To The Rainbow 8. Dredg: Catch Without Arms 9. Sufjan Stevens: Illinois 10. Fates Warning: A Pleasant Shade Of Gray 11. The Tango Project: The Tango Project 12. Franz Liszt: Hungarian Rhapsodies 1-6 (Berliner Philarmoniker, H v Karajan) 13. Rory Gallagher: Calling Card 14. Muse: Black Holes And Revelations 15. CD-r με δικά μου κομμάτια - νομίζω το δικαιούμαι :) Αυτά με βάση το τι ακούω τώρα. Αλλάζει ανά μήνα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Τα μελαγχολικα...1.In Flames-Clayman Ε όχι και μελαγχολικό το Clayman ρε αμοτάκο! :) Πολύ καλό cd όμως' date=' όντως! ;)[/quote'] Μαλλον παιζει ρολο οτι το ακουγα σε μια δυσκολη στιγμη της ζωης μου :? ...αν και οι στιχοι του ειναι αρκετα μελαγχολικοι :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Όντως, σε αρκετά κομάτια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Κάτσε να γράψω και εγώ 1)Iron Maiden - Somewhere in time 2)Metallica - Load 3)Pantera - Vuglar display of power 4)Slipknot - Iowa 5)In flames - Come Clarity 6)Joe Satriani - Flying in a blue dream 7)The Distillers - Sing Sing Death house 8)Megadeth - Rust in Peace 9)Trivium - The crusade 10)Rage against the machine - RATM 11)Story of the year - Wake of the determination 12)SRV - Couldn't stand the weather 13)Jamiroquai - A Funk Odyssey 14)Stone Sour - Come (whatever) may 15)RHCP - Blood Sugar Sex Magic Τα μισά μείναν απέξω!!!Τι βάρβαρες ερωτήσεις είναι αυτές!! :evil: :evil: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 9)Trivium - The crusade 8O Πες μου οτι εκανες λαθος και ηθελες να πεις το Ascendancy...πλιιιιζζζζζζ...δεν γινεται να σου αρεσει αυτο... :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 9)Trivium - The crusade 8O Πες μου οτι εκανες λαθος και ηθελες να πεις το Ascendancy...πλιιιιζζζζζζ...δεν γινεται να σου αρεσει αυτο... :cry: Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο απο τα 2 μου αρέσει περισσότερο.Οπότε επέλεξα το Crusade που μου αρέσει πιο πολύ ο ήχος στις κιθάρες. :lol: :lol: :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση