παναγης Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2019 Καλημέρα σε όλους ! ήρθε στα χέρια μου ένα παλαιό έπιπλο πικαπ μάρκας Kuba stereo konzerttruhe, θα ήθελα να με βοήθησει κάποιος με το να μου πει ή να μου συστήσει κάποιον που θα μπορούσε να το δει και να μου το φτιάξει όσον αφορά τα ηλεκτρολογικά. Το έχω βάλει στην μπρίζα και δουλεύει κάπως αλλά δεν ξέρω και πολλά και δεν θέλω να το χαλάσω. Επισυνάπτω και κάποιες φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Απλά βρες έναν τεχνικό που επισκευάζει tv&hi-fi και πες του να το κοιτάξει -κατά προτίμηση μεγάλο σε ηλικία ή συνταξιούχο- μιλάμε για κυκλώματα λάμπας δεκαετίας 50 οι πιτσιρικάδες ηλεκτρονικοί τα έχουν δει μόνο σε χαρτί αυτά σαν κύκλωμα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο είναι πολύ απλό ένα smartfone έχει 1000 φορές πιο πολύπλοκη τεχνολογία απλά εάν χρειαστείς ανταλλακτικά-λάμπες-πυκνωτές-κτλ ίσως δυσκολευτείς να βρεις αυτό είναι όλο. 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
παναγης Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2019 Ίσως κάποιο συνοικιακό κατάστημα επισκευής τηλεοράσεων βίντεο κλπ με τεχνικό κάποιας ηλικίας να είναι η λύση. Ο ενισχυτάκος πάντως με λίγο χέριασμα μπορεί να γίνει ένας ικανοποιητικός λαμπάτος για κιθαρίτσα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση