Haris Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Σε τρυφερή ηλικία νόμιζα για καιρό ότι ο πρώτος στίχος του Aqualung - Sitting on a park bench - ήταν "Sitting in the cockpit". Μην ρωτάτε, δεν έχω απάντηση... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Μαλλον πρεπει να μετονομαστει το θεμα σε "σελιδα του Φατσέα" 1 2 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Haris είπε Σε τρυφερή ηλικία νόμιζα για καιρό ότι ο πρώτος στίχος του Aqualung - Sitting on a park bench - ήταν "Sitting in the cockpit". Μην ρωτάτε, δεν έχω απάντηση... καλα μην αγχωνεσαι, εγω για χρονια στο bad moon rising των CCR που στο τελος του ρεφρεν λεει "there's a bad moon on the rise" νομιζα οτι λεει "there's a bathroom on the right" 6 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ μικρός άκουγα...Καραμέλες Halls, με βέι παράξενο!. Και αναρωτιόμουν..μα πόσο παράξενο να είναι αυτό το βέι? Μετα που έμαθα αγγλικά έπιασα το vapor action Επεξεργασμένο 21 Μαΐου 2019 από mkm 1 3 1 https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, argytar είπε Να πιάσουμε τα ιατρικά? Πάμε. Aνεβασμένα ημισφαίρια Ένας μια φορά -δεν τον ξέρεις- είπε ιώδης αντί για ιογενής. 2 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, mkm είπε Εγώ μικρός άκουγα...Καραμέλες Halls, με βέι παράξενο Κι εγώ μικρός άκουγα λάβας τυρί (La Vache Qui Rit). Τυρί είναι λογικό μου φαινόταν Στο στρατό λέω σε έναν "Κρύο έχει σήμερα" "Ναι έχει ψυχραιμία" μου λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Χωρίς να θελω να θίξω κανένα και μια που το΄φερε η συζήτηση... καταλαβαίνω όταν μιλάτε μεταξύ σας οι Θεσσαλονικείς να λέτε "θέλω να με κάνεις μακαρόνια το μεσημέρι" αντί "να μου κάνεις...." και να συνεννοείστε. Στο δημοτικό σχολείο όμως δεν είχε προκύψει κάποιο αδιέξοδο στην Γραμματική; Δεν διόρθωνε π.χ. ο δάσκαλος τα γραπτά; Και αν ναι, πως αντιμετωπίστηκε; Σίγουρα έχει κάποια ρίζα παλιά αυτό αλλά ποιά; Υ.Γ. Μην πείτε για καλαμάκι και σουβλάκι, κλπ. Απο απλή περιέργεια και για να μάθω, ρωτάω. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Απο Πάτρα μεριά τουλάχιστον το "σου είπα" το λέμε "σού πα" καμμίά φορά,αλλά στα γραπτά παραμένει "σου είπα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Πολλοί λένε αθριμό αντί για αριθμό. Και ενσήματα(τα ένσημα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, qesh είπε καλα μην αγχωνεσαι, εγω για χρονια στο bad moon rising των CCR που στο τελος του ρεφρεν λεει "there's a bad moon on the rise" νομιζα οτι λεει "there's a bathroom on the right" Τουλάχιστον το δικό σου έχει μια λογική. Δεν πα να βγαίνει το μπάντεστ φάκινγκ φεγγάρι όλων των εποχών. If you got to go, you got to go. Εγώ, πώς στο διάλο έβαλα τον άστεγο μέσα στο πιλοτήριο; Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση