Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1. Ενας θειος "Θα παω στο ποντικοφυλάκιο" (υποθηκοφυλακείο) 2. Καποιος που προφερε το "ου" ως "ο" και δεν ηξερε και γραμματα καποια στιγμη σε μεγαλη ηλικια αρχισε να μαθαινει και μια μερα λεει: Τι σο ειναι η ορθογραφια !!! η μονη με ητα και το μονι με γιωτα !!! Επεξεργασμένο 19 Μαΐου 2019 από Spyros Delta 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Ένας φίλος παλιά έλεγε τους ενισχυτές Peavey Ρέλκευ 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 (Ενας φιλος στο 6η δημοτικου πηρε καινουριο ποδηλατο) - Τι ποδηλατο πηρες ρε? - (γεματος καμαρι) αγωνιστικο Πεφκεοτ ................... (peugeot) 3 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Την πρώτη μέρα που ήμουνα αγγλία λέω στον οδηγό τον προορισμό και μου απαντάει "forty" (40 p δηλ) εγώ κατάλαβα "faulty" (bus) και κατέβηκα και περίμενα το επόμενο.... γαμ@ τα listerine μέσα.... 3 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σαφσόξωνο (πηδής του φσάς για να παίηξ) Σούμποβιτς Παταδούκας Σάουντιτς Φάε την κρέμα σου (από τη γνωστή διαφήμιση Vapona που έλεγε "θα την κρεμάσω") Κρίστο Περλί Τήε Ένο Μίκι Μάη Τάι Μάνγκο (τάιμ άουτ) Μαρέντω (Μερέντα) και μερικά δικά μου KAΣΑΤΟR Disneφ Τουότα (η, μάρκα Ιαπωνικών αυτοκινήτων) Το ρετσινόλαδο μες στην καρδιά μου, αν και φάλτσο Όξω Αλουντρός, όξω Μαλουμίδης, όξω Αλουντρός, Μαλουμίδης και Λούμπας και Κωφίδης Επεξεργασμένο 19 Μαΐου 2019 από Πνοή και Νύξη 4 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) εδω ο "μανολο" συγχωνευει τον σαμπανατζοβιτς με τον σαβεφσκι..και βγαινει....ο σαμπανεφσκι Επεξεργασμένο 19 Μαΐου 2019 από yannisp 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Ξέχασα το Βρωμοκαίκιο(Δρομοκαΐτειο)! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Με ορισμενα απο αυτα που γραφετε εχω "κοπει",κανονικα ομως. Η κορη μου πιτσιρικα εβλεπε τη διαφημιση με τη μικρη Ολλανδεζα και ελεγε "η μικρη ολα μεσα". Ο αδερφος μου παλι ακουγε οτι θα ερθει ο θειος Τακης και ελεγε οτι θα ερθει ο Μητσοτακης. Η γιαγια μου επισης ελεγε τα AllStar ,οστα. Επεξεργασμένο 19 Μαΐου 2019 από gvour 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 16 minutes ago, gvour said: Η γιαγια μου επισης ελεγε τα AllStar ,οστα. Θυμάμαι μια φορά που σε είχα ρωτήσει τι δώρο μπορεί να θέλει η κόρη σου, και μου είχες πει ότι της αρέσουν τα οστά. Κάγκελο είχα μείνει. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Just now, fusiongtr said: Θυμάμαι μια φορά που σε είχα ρωτήσει τι δώρο μπορεί να θέλει η κόρη σου, και μου είχες πει ότι της αρέσουν τα οστά. Κάγκελο είχα μείνει. Απο εκει εχει μεινει απο τη γιαγια. Τα υιοθετω γιατι ειναι ωραια και περνανε απο γενια σε γενια. Επεξεργασμένο 19 Μαΐου 2019 από gvour 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση