ex-VangelisV Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Ύστερα από την καταπληκτική συμμετοχή μας παραξενεύτηκα που βγήκαμε 21 από 26. Τα σκοτεινά κέντρα έκανα πάλι τη δουλειά τους. Με τέτοιον καταπληκτικό στίχο μπορούσαμε και πιο πάνω από την 1η θέση. Δεν είχα κάτσει ν' ασχοληθώ μέχρι τώρα αλλά...Στίχοι ότι να ναι, φράσεις ατάκτως εριμμένες και ότι κάτσει. Όποιος βγάλει άκρη και κάποιο νόημα μαγκιά του. Better Love Better Love Live for the mess Make me feel ageless No pain, no gain Teach me carelessness And I’m about to see all that’s made up And everything they want from us No pain, no gain Once bitten, make way And I can’t hide it I won’t fight this Yearning feeling inside Gotta get Better love, better love All that we’re after Way to love, who you love There’s nothing more to say to back it up when I’m unafraid, I‘ve lost enough Go on, hold on for dear life ‘Cause I won't hide it I can't fight this Burning feeling inside Gotta get Better love, better love All that we’re after Way to love, who you love Won’t you lean on me You can lean on me Let them look, don’t know, don’t care Go deep with me Go deep with me Go deep with me Better love, better love All that we’re after Way to love, who you love Who you waiting for, who you waiting for Καλύτερη Αγάπη Ζήσε για τη φασαρία Κάνε με να νιώσω ακμαία Χωρίς κόπο, κανένα κέρδος Μάθε μου την ανεμελιά Και θα δω όλα αυτά που έχουμε καταφέρει Και ό,τι άλλο θέλουν από εμάς Χωρίς κόπο, κανένα κέρδος Μόλις χτυπήσουμε, πάρτε μέρος Και δεν μπορώ να το κρύψω Δεν θα πολεμήσω Αυτό τον πόθο μέσα μου Πρέπει να πάρουμε Καλύτερη αγάπη, καλύτερη αγάπη, Όλα αυτά που θα μας έρθουν Βρες τρόπο να αγαπάς, αυτόν που θα αγαπάς Δεν υπάρχουν λόγια να πω για να κάνω πίσω όταν είμαι ατρόμητη, έχω χάσει αρκετά Συνέχισε, κρατήσου γι' αυτή την υπέροχη ζωή Και δεν μπορώ να το κρύψω Δεν θα πολεμήσω Αυτό το συναίσθημα που με καίει μέσα μου Πρέπει να πάρουμε Καλύτερη αγάπη, καλύτερη αγάπη, Όλα αυτά που θα μας έρθουν Βρες τρόπο να αγαπάς, αυτόν που θα αγαπάς Δεν θα στηριχτείς σε μένα; Μπορείς να στηριχτείς σε μένα Άστους να κοιτάνε, δεν ξέρουν, δεν τους νοιάζει Έλα στο βάθος μαζί μου Έλα στο βάθος μαζί μου Έλα στο βάθος μαζί μου Καλύτερη αγάπη, καλύτερη αγάπη, Όλα αυτά που θα μας έρθουν Βρες τρόπο να αγαπάς, αυτόν που θα αγαπάς Ποιον περιμένεις, ποιον περιμένεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Δεν παρακολούθησα καν . Συγκράτησα όμως αυτό και μετά είδα ότι είχαν και industrial τραγούδι "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Βραδύπους Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Χάνει στην μετάφραση, γι΄αυτό το είπε στα αγγλικά: Quote No pain, no gain σαφής αναφορά στην ομώνυμη ταινία του Μάικλ Μπέι.Της αρέσουν τα βάρη όπως και σε πολλούς άλλους εδώ μέσα.+1. Quote Teach me carelessness Μιλένιαλς,talkin' ;bout my generation που λένε.... Quote And I’m about to see all that’s made up And everything they want from us ...που στην επόμενη στροφή το αναιρεί με την συνειδητοποίηση των κατασκευασμένων αναγκών και του ψεύτη κι άδικου ντουνιά. Quote There’s nothing more to say to back it up when I’m unafraid, I‘ve lost enough συνεχίζει με πολιτική τοποθέτηση, αυτός που δεν έχει να χάσει τίποτα είναι πολύ επικίνδυνος για το πολίτευμα/την καθεστικυία τάξη ή αν έχει χάσει αρκετά, δεν χρειάζεται να πει κάτι για να υποστηρίξει τις πράξεις του είναι λογική συνέπεια. Quote Go on, hold on for dear life είναι λίγο μακάβριο. Νομίζω όλη η στροφή αναφέρεται στον αγώνα των Παλιστινίων, βρισκόταν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τον Ρότζερ Γουότερς. Quote Burning feeling inside «καιιίγομαιιιι, καιιιίγομαι/ρίξε λάδι στη φωτιά». Βέβαια, υπάρχει μια μακρά λίστα υγρών που μπορεί να σε κάψουν εσωτερικά. Quote Go deep with me αν δεν ήταν για διαγωνισμό των κρατικών καναλιών κι ήθελε να κάνει καριέρα στα κανάλια, θα είχε άλλη πρόθεση(in στ΄αγγλικά) «Καλύτερη αγάπη»; Σημασία δεν έχει πως θα είσαι «καλύτερα» αλλά πως θα είσαι «καλά».Τς. Αφού μεγάλωσε στον Καναδά και μιλάει τ' αγγλικά, θα περίμενα κι εγώ κάτι πιο έλλογο.Στην πραγματικότητα θα ήθελα όλα τα τραγούδια να είναι στην εθνική τους γλώσσα κι ας μην καταλαβαίνω, αλλιώς τι νοήμα έχει ο διαγωνισμός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, VangelisV είπε Ύστερα από την καταπληκτική συμμετοχή μας παραξενεύτηκα που βγήκαμε 21 από 26. Τα σκοτεινά κέντρα έκανα πάλι τη δουλειά τους. Με τέτοιον καταπληκτικό στίχο μπορούσαμε και πιο πάνω από την 1η θέση. Δεν είχα κάτσει ν' ασχοληθώ μέχρι τώρα αλλά...Στίχοι ότι να ναι, φράσεις ατάκτως εριμμένες και ότι κάτσει. Όποιος βγάλει άκρη και κάποιο νόημα μαγκιά του. Better Love Better Love Live for the mess Make me feel ageless No pain, no gain Teach me carelessness And I’m about to see all that’s made up And everything they want from us No pain, no gain Once bitten, make way And I can’t hide it I won’t fight this Yearning feeling inside Gotta get Better love, better love All that we’re after Way to love, who you love There’s nothing more to say to back it up when I’m unafraid, I‘ve lost enough Go on, hold on for dear life ‘Cause I won't hide it I can't fight this Burning feeling inside Gotta get Better love, better love All that we’re after Way to love, who you love Won’t you lean on me You can lean on me Let them look, don’t know, don’t care Go deep with me Go deep with me Go deep with me Better love, better love All that we’re after Way to love, who you love Who you waiting for, who you waiting for Καλύτερη Αγάπη Ζήσε για τη φασαρία Κάνε με να νιώσω ακμαία Χωρίς κόπο, κανένα κέρδος Μάθε μου την ανεμελιά Και θα δω όλα αυτά που έχουμε καταφέρει Και ό,τι άλλο θέλουν από εμάς Χωρίς κόπο, κανένα κέρδος Μόλις χτυπήσουμε, πάρτε μέρος Και δεν μπορώ να το κρύψω Δεν θα πολεμήσω Αυτό τον πόθο μέσα μου Πρέπει να πάρουμε Καλύτερη αγάπη, καλύτερη αγάπη, Όλα αυτά που θα μας έρθουν Βρες τρόπο να αγαπάς, αυτόν που θα αγαπάς Δεν υπάρχουν λόγια να πω για να κάνω πίσω όταν είμαι ατρόμητη, έχω χάσει αρκετά Συνέχισε, κρατήσου γι' αυτή την υπέροχη ζωή Και δεν μπορώ να το κρύψω Δεν θα πολεμήσω Αυτό το συναίσθημα που με καίει μέσα μου Πρέπει να πάρουμε Καλύτερη αγάπη, καλύτερη αγάπη, Όλα αυτά που θα μας έρθουν Βρες τρόπο να αγαπάς, αυτόν που θα αγαπάς Δεν θα στηριχτείς σε μένα; Μπορείς να στηριχτείς σε μένα Άστους να κοιτάνε, δεν ξέρουν, δεν τους νοιάζει Έλα στο βάθος μαζί μου Έλα στο βάθος μαζί μου Έλα στο βάθος μαζί μου Καλύτερη αγάπη, καλύτερη αγάπη, Όλα αυτά που θα μας έρθουν Βρες τρόπο να αγαπάς, αυτόν που θα αγαπάς Ποιον περιμένεις, ποιον περιμένεις Οχι ολα αυτά που θα μας έρθουν. Όλα αυτά που ακολουθούμε. Ο τρόπος που αγαπάς, ποιον αγαπάς. Θελω να κάνω μια πιο ακριβή μετάφραση αλλά βαριέμαι να γράφω. Ξυπνησα αργά και σέρνομαι Αν ήσουν παλαβός αριστερός σαν εμένα θα το ένιωθες καλύτερα χαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Eurovision δεν βλέπω.Αλλά σε κάποιο site πέτυχα, το φάλτσο της Madona. Θα μου πείτε,εντύπωση σου έκανε... https://www.protothema.gr/life-style/article/891813/eurovision-2019-hamos-sto-twitter-apo-ta-faltsa-tis-madona/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 45 λεπτά πριν, Αετός είπε Eurovision δεν βλέπω.Αλλά σε κάποιο site πέτυχα, το φάλτσο της Madona. Θα μου πείτε,εντύπωση σου έκανε... https://www.protothema.gr/life-style/article/891813/eurovision-2019-hamos-sto-twitter-apo-ta-faltsa-tis-madona/ Πόσο είναι αυτή τώρα; εβδομήντα, ογδόντα; 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 σέι δε μάγκικ γουόρντ! 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε σέι δε μάγκικ γουόρντ! Παραμένει παλικάρι ο Μιχάλης. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 4 hours ago, Rebel_Of_South said: Δεν παρακολούθησα καν . Συγκράτησα όμως αυτό και μετά είδα ότι είχαν και industrial τραγούδι τα έλεγα στο γνωστο σβησμένο νήμα για το παράδοξο των παλαιστηνιοφιλων και της πολικότητας Εβραίος-Ισραηλινός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν κλέψαμε το show με το τραγούδι αλλά κλέψαμε το show αλλιώς. Πηγαίνετε στο 3:40:20 για Ελληνικό shredding: Επεξεργασμένο 28 Μαΐου 2019 από Κουφη Λεοπαρδαλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση