lgbesios Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Αφήνω στην πρώτη, δεύτερη, και τρίτη μπύρα, την τέταρτη περιμένω να την κεράσουν. Αν δεν την κεράσουν δεν αφήνω ούτε στην πέμπτη, ούτε στην έκτη ούτε στην έβδομη.... 1 rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 8 minutes ago, fusiongtr said: Στους παπάδες στις τελετές? Να το χοντρυνουμε; Σε Περιφεριεάρχες; Βουλευτες; 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, LK said: Να το χοντυρνουμε; Σε Περιφεριεάρχες; Βουλευτες; Σε δικαστικούς/εισαγγελείς? Σε εκτελωνιστές? Επεξεργασμένο 18 Μαΐου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Στους παπάδες στις τελετές? Ασε...εχω παιξει κατι Αγιοβασιληδες σε παπα οταν πηγαινα να κανονισω βαπτιση και μου εβγαζε κατι απιστευτα εξοδα-φαντασμα....ουτε ο ιδιος δεν ηξερε να τα δικαιολογησει.Το ποτηρι ξεχειλησε και αρχισα τα πουστριλικια οταν μου πεταξε με υφακι στο γραφειο κατι λογαριασμους της ΔΕΗ των 2.000... Πηγα αλλου με συνοπτικες διαδικασιες...εδωσα 200e παραπανω στην εκκλησια οικειοθελως οταν ο πατερ μου ειπε..." δεν πληρωνομαστε κατι εξτρα γι αυτο...οτι νομιζετε εσεις αφησετε για τους νεοκορους που θα μπουν μεσα για το μυστηριο Σαββατιατικο...και παλι ΔΕΝ ειστε υποχρεωμενος" Και καπως ετσι ιδρυθηκαν οι "Christholymothers" Επεξεργασμένο 18 Μαΐου 2019 από leon7pap 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Just now, fusiongtr said: Σε δικαστικούς/εισαγγελείς? Αποζημίωση ειναι εκει Και ΠΟΤΕ αν χιονίζει 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Στους επιλογείς μαγνητών στην κιθάρα; Τα λεγόμενα switch tips; 2 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Σε πρωθυπουργούς που δίνουν προεκλογικά παροχές που η οικονομία δεν αντέχει χωρίς την έγκριση των δανειστών. χαχαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Δεν μου λέτε ρε παιδια. Να δω τη eurovision από το youtube σε live streaming για να μην ακούω τον ελληνικό σχολιασμό που μου τη βαράει ή θα κολλάει το βίντεο? Αμα δεν κολλάει θα αφήσω tip στην cosmote χαχαχαχαχαχαχχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 αντε κάντε και θρεντ . Θα έχουμε και Gus G να ανακοινώσει το 12ρι στην Κυπρο "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 καλά πάει μέχρι στιγμής. Το έβαλα. Αλλά ενώ είναι 1080p και η εικόνα είναι καλή, ο ήχος δεν είναι και πολύ καλός. Τι γίνεται? Τι ρυθμίσεις έχουν βάλει στη κωδικοποίηση του ήχου? 128kbps το κλείδωσε ο μάστορας? χαχαχαχαχαχαχαχα Θα τους πάρω τηλέφωνο. Η cosmote δεν πρέπει να φταίει πάντως. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση