Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Αύριο Κυριακή 18 Μαΐου, απόγευμα. Ω2 Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι, Θεσσαλονίκη. Γιάννης Γκουγκουρέλας & CompanyΟ Γιάννης Γκουγκουρέλας σας προσκαλεί σε ένα χαλαρό μουσικό απόγευμα στο χώρο Ω2 όπου παρέα με τον Κώστα Λιάγκουρα (κιθάρα, μαντολίνο, φωνή) και τον Στέργιο Λουστα (βιολί, μπάντζο), θα παρουσιάσει στο ύφος της Αμερικανικής Bluegrass και Old Time μουσικής παραδοσιακά κομμάτια παιγμένα με vintage και νέες κιθάρες από τη συλλογή του.Τιμή εισόδου: 5€ "Eίμαι από τους τυχερούς που έχουν ακούσει και ακούω το Γιάννη να παίζει κιθάρα, στα πλαίσια μιας μακροχρόνιας σχέσης που έχω κυρίως με τις κιθάρες του, καθώς περνούν από τα χέρια μου για τεχνικούς αλλά και για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Στα χέρια κιθαριστών όπως ο Γιάννης Γκουγκουρέλας, το όργανο βρίσκει την απόλυτη δύναμη, βρίσκεται στο ηχητικό και παικτικό ζενίθ του. Ο Γιάννης μου έμαθε πράγματα που δεν διδάσκονται στην τέχνη της οργανοποιίας και κοντά του αντιλήφθηκα τι πραγματικά μετράει σε ένα καλό όργανο. Είναι επίσης η ζωντανή απόδειξη ότι η μουσική είναι παγκόσμια και πανανθρώπινη αξία και μόνο να φέρει κοντά τους ανθρώπους μπορεί. Αύριο λοιπόν θα έρθουμε κοντά μεταξύ μας, αλλά και κοντά του για άλλη μια τέτοια εμπειρία, άλλο ένα "μουχαμπέτι" όπως μόνο αυτός και οι "άλλοι δύο" μπορούν να προσφέρουν. (Αν για τον Γιάννη έγραψα παράγραφο, για τους "άλλους δύο", τον Κώστα Λιάγκουρα και τον Στέργιο Λούστα, πρέπει να γράψω ολόκληρο βιβλίο, αλλά θα τα πούμε από κοντά εκεί, επί τόπου). Guitar Nerd Alert: Θα μιλήσουν οι κιθάρες και θα μιλάμε για κιθάρες. Μέχρι τότε, μια γεύση από το youtube channel του Γιάννη Γκουγκουρέλα: 3 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραία πράγματα.Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Πολύ τη γουστάρω,αυτή τη μουσική. Μακάρι να κατέβουν στην Αθήνα. Πολύ ωραίο ήχο, οι κιθάρες. Φτιαχτήκαμε πρωινιάτικα... Πάω βόλτα με το άλογο! Επεξεργασμένο 18 Μαΐου 2019 από Αετός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Πολυ λυπαμαι που ειμαι τοσο μακρια ρε γμτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, gvour είπε Πολυ λυπαμαι που ειμαι τοσο μακρια ρε γμτο. Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στα Απαλάχια, θα έρθουν τα Απαλάχια σε αυτόν. Που ξέρεις, όλο και κάποιο trip μπορεί να οργανωθεί. 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2019 Φτου γαμωτο, παρα πολυ θα ηθελα να ερθω - εχω πετυχει το καναλι του στο youtube, παρα πολυ ωραιος παιχτης. Δεν ηξερα οτι βρισκεται στη Θεσσαλονικη και οτι κανει συναυλιες, ελπιζω να τον πετυχω στο μελλον. Οσους τους ενδιαφερει εστω και "περαστικα" η bluegrass και η αμερικανικη φολκ οφειλουν να πανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση