qesh Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) It's not far down to paradise, at least is not for me and if the wind is right you can sail away, and find tranquility.............. Επεξεργασμένο 21 Μαΐου 2019 από qesh Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Μεγάλη τρέλα έχω με την έρευνα της τοπικής ιστορίας και την συλλογή παλαιών γκραβούρων και χαρακτικών της περιοχής μου καθώς καιπαλαιών φωτογραφιών. Επίσης με τα παλιά βιβλία. Η αρχαιολογία είναι απο μικρό παιδί μέσα μου και απο τα αγαπημένα μου. Επίσης να ""σετάρω"" και να ασχολούμαι εν γένει με τα Rhodes και wurlitzer. Τέλος η ζωγραφική με μολύβι πάνω σε ξεθωριασμένο χαρτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Ταξιδια, διαβασμα, ταινιες, ενυδρεια. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zanxion Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Αστρονομία και ποδήλατο. Ειδικά όταν έχω τσαντίλες, το δεύτερο με πολλά χιλιόμετρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dorian Earl Gray Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, Haris είπε Ως φαν του stand up, υποκλίνομαι. Αν έχεις κάποιο βίντεο από παράστασή σου, δεν το ανεβάζεις; Ευχαριστώ! Θα ανεβάσω κάποια στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2019 αν πιανουν τα χερια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 On 5/21/2019 at 8:50 AM, qesh said: It's not far down to paradise, at least is not for me and if the wind is right you can sail away, and find tranquility.............. Να υποθέσω ότι το χόμπυ σου ειναι τα αγγλικά :). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 2 hours ago, otto## said: Να υποθέσω ότι το χόμπυ σου ειναι τα αγγλικά :). Οχι ρε. Η ποιηση ειναι... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2019 On 5/21/2019 at 9:50 AM, qesh said: It's not far down to paradise, at least is not for me and if the wind is right you can sail away, and find tranquility.............. the canvas can do miracles.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση