Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Στις 17/5/2019 στις 4:48 ΜΜ, D'Ailleurs είπε Και οι Flying V μου αρέσουν αν και πλέον το μπράτσο δεν με πολυ βολευει... το αγαπημένο μου σχήμα κιθάρας μακραν. Αλητεία , σου βγάζει μεταλ σου βγάζει και ροκιά / μπλουζια ( τουλαχ. το gibson στυλ ) σήμερα χάζευα V style κιθάρες και έπεσα σε αυτήν και είμαι ένα βήμα πριν την αγορά . Μου βγάζει έντονα το Κai Hansen στοιχείο και δεν είναι και συχνό χρώμα . Γενικά μου θυμίζει πολλά μεταλοείδωλα https://www.thomann.de/gr/jackson_pro_kv_king_v_ferrari_red.htm#bewertung "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Δεν είναι άσχημη αλλά προτιμώ τα παραδοσιακά σχέδια. Το απότομο κόψιμο που έχουν οι v τύπου Jackson κ.α. γενικά δεν μου γεμίζει το μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Δύσκολο πράγμα να φανεί ωραία μια κιθάρα σε πράσινο αλλά νομίζω αυτή τα καταφέρνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 23 ώρες πριν, Rebel_Of_South είπε το αγαπημένο μου σχήμα κιθάρας μακραν. Αλητεία , σου βγάζει μεταλ σου βγάζει και ροκιά / μπλουζια ( τουλαχ. το gibson στυλ ) σήμερα χάζευα V style κιθάρες και έπεσα σε αυτήν και είμαι ένα βήμα πριν την αγορά . Μου βγάζει έντονα το Κai Hansen στοιχείο και δεν είναι και συχνό χρώμα . Γενικά μου θυμίζει πολλά μεταλοείδωλα https://www.thomann.de/gr/jackson_pro_kv_king_v_ferrari_red.htm#bewertung Φτάσανε να χρεώνουν πάνω από 1k για κιθάρες από Ινδονησία, έλα ***** στον τόπο σου... More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Ε είναι όπως το τέννις, η Ελλάδα δεν έχει παράδοση αλλά ο Τσιτσιπάς ειναι Made in Greece. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Ούτε κιθάρα παίζω ούτε τρελός φαν του GOT είμαι αλλά αν κάποιος μου κάνει δώρο αυτό το διαμάντι, υπόσχομαι να αναθεωρήσω και για τα δύο. 1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Τελευταία την έχω δεί με τις χοντρές jazzo-κιθάρες 2 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση