ekim Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, ez είπε Σε πιο σοβαρο τονο... Το θεμα δεν ειναι -και δεν ηταν ποτε- ρελικ η μη...ειναι να σε εμπνεει το οργανο που αντικρυζεις και αγγιζεις. Τα είπες όλα εδώ δάσκαλε, τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, ekim είπε Μπορείς να μας δώσεις μερικές πληροφορίες στο κατά πόσο εύκολα μπορεί να συνδυαστεί ένας p-90 στο neck με έναν κλασσικό bridge tele μαγνήτη για να μην χαθεί ο κλασσικός ήχος. Είναι πιο modern ο ήχος στο neck μου, αλλά πολύ ισορροπημένος - στρατοκαστερίζει κιόλας, επίσης έχουν "δυναμη" και διαύγεια και οι ενδιάμεσες θέσεις (πιο tele style) - μπορώ να γράψω/ηχογραφήσω κάτι προσεχώς, αλλά θα ανοίξω άλλο thread για να μην συνεχίσουμε off topic και μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο παρόν thread! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Tamtam είπε Είναι πιο modern ο ήχος στο neck μου, αλλά πολύ ισορροπημένος - στρατοκαστερίζει κιόλας, επίσης έχουν "δυναμη" και διαύγεια και οι ενδιάμεσες θέσεις (πιο tele style) - μπορώ να γράψω/ηχογραφήσω κάτι προσεχώς, αλλά θα ανοίξω άλλο thread για να μην συνεχίσουμε off topic και μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο παρόν thread! Εννοείται να ηχογραφήσεις, επιβάλλεται. Εμένα βασικά μ’ ενδιαφέρει πως μπορεί να συνδυαστεί, κυρίως λόγω output, neck p-90 με tele bridge 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 εγω δεν έχω πρόβλημα, παίζω με ότι κιθάρα ναναι, αρκεί - να έχει 7 χορδες - να είναι μαύρη - να έχει green dots - να γράφει στο headstock Ibanez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 Και single hum και ανάποδο heastock και σούπερ χρωματάκι και άλλες σούπερ χρωματικές επιλογές και railhammer μαγνήτες, νατα λέμε και αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, johnps είπε 14 ώρες πριν, fusiongtr είπε Εσύ ο αποπιοπάνω, κρύψτην αυτή, να μην την δει ο Φώτης ο cigaret. Αυτή είναι η Sg 3000 fusion.... εγώ είχα την Sg 2000! Έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν ήρθε στην Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο, μιλάμε για αρχές του '80 με ότι κι αν σημαίνει αυτό..... Εδώ μια φώτο πριν την πουλήσω, 28 χρονών ήταν τότε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, gmoukou είπε Εγώ ψοφάω να αποκτήσω μια τέτοια Άμα είναι να το κάνεις, κάντο ένδοξα 2 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, D'Ailleurs είπε Και single hum και ανάποδο heastock Αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις εταιρειών που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν έγιναν πιο δημοφιλείς. Εξαιρετικά σχέδια, ωραία configurations, πολύ καλές κατασκευές (απ' ό,τι λένε), μακριά από την πεπατημένη (GibsoFender) αλλά χωρίς να γίνονται "περίεργες" στο βωμό της διαφορετικότητας. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 9 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Άμα είναι να το κάνεις, κάντο ένδοξα Πωπω μη μου τα κάνεις αυτά και είμαι σε καλό δρόμο στο θέμα του GAS λέει ο ψυχολόγος μου "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
adonisif Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2019 μόνο και μόνο γιατί την έφτιαξα εγώ. Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι όλες έχουν την γοητεία τους, Δεν καταλαβαίνω τις επί τούτου reliced. Εντύπωση μου κάνει το ότι έχουν εμφανιστεί ελάχιστα σκάφη και ακουστικές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση