cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Αυτές είναι ασχημότερες κι απ'τις offsets..... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 3 minutes ago, cigaret13 said: Fusion όντως σε είχα για πολύ προχώ, αλλά όχι και τόσο! Τι είναι αυτά ρε!!! Το ήξερα ότι θα με κοροϊδεύατε, γι' αυτό έβαλα τις πιο συμβατικές. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Just now, fusiongtr said: Το ήξερα ότι θα με κοροϊδεύατε, γι' αυτό έβαλα τις πιο συμβατικές. Κι ομως ειναι ωραιεςπαλικαρι μου(για πεταμα ισως?) 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, gvour είπε Κι ομως ειναι ωραιεςπαλικαρι μου(για πεταμα ισως?) Δεν μπορώ να καταλάβω πως συμπεθεριάσατε εσείς οι δύο..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, gvour είπε Κι ομως ειναι ωραιεςπαλικαρι μου(για πεταμα ισως?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Just now, cigaret13 said: Δεν μπορώ να καταλάβω πως συμπεθεριάσατε εσείς οι δύο..... Αν και χαλαω το νημα,το ιδιο μας ειχε ρωτησει και η γυναικα του Τερυ(ενας ειναι ο Τερυ) την πρωτη φορα? Ευκολο,ο ψηλος ειναι μαλαμα και ανεχεται ακομα και τους μ ....κες(σαν εμενα). Αυτο ακριβως τιποτε αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Ειχα μια τετοια και μου την εφαγε μεσα απο τα χερια μου η γιαγια μου 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 8 minutes ago, cigaret13 said: Δεν μπορώ να καταλάβω πως συμπεθεριάσατε εσείς οι δύο..... Αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Όλα τα καλά τα έχει ο Γιώργος, και όλα τα κακά εγώ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 3 minutes ago, Spyros Delta said: Ειχα μια τετοια και μου την εφαγε μεσα απο τα χερια μου η γιαγια μου Μην κάνεις έτσι, με την Strat γίνεται καλύτερα. Με το τρέμολο, ζμπρώχνεις και τα ψωμάκια πάνω. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Όλα τα καλά τα έχει ο Γιώργος, και όλα τα κακά εγώ. Τώρα μάλιστα....έτσι εξηγείται! Πάντως για καυσόξυλα και φτυάρι για ψωμιά, καλές είναι οι κιθάρες σου Στράτε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση