fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 6 minutes ago, cigaret13 said: Πάντως για καυσόξυλα και φτυάρι για ψωμιά, καλές είναι οι κιθάρες σου Στράτε.... Το ξέρω ότι είμαι "ανώμαλος" βρε Φώτη μου. Ευτυχώς δηλαδής που δεν έβαλα τις extreme. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Κιθάρα για τις Κυριακές..... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 1 minute ago, cigaret13 said: Κιθάρα για τις Κυριακές..... Καρακουκλάρα! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) πωπω γονάτισε ο σέρβερ με αυτή που πόσταρε ο @cigaret13 Ερωτεύσιμη τουλάχιστον. Επεξεργασμένο 28 Μαΐου 2019 από gmoukou 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 1 minute ago, gmoukou said: πωπω γονάτισε ο σέρβερ με αυτή που πόσταρε ο @cigaret13 Ερωτεύσιμη τουλάχιστον. Να σου πω. Εγώ αν την είχα, θα άνοιγα την θήκη μια φορά την ημέρα, θα την ξεσκόνιζα ευλαβικά με ειδικό πανί, θα την χάζευα με τις ώρες, και θα ξαναέκλεινα την θήκη χωρίς να την ακουμπήσω καθόλου. Ντρέπομαι. 2 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Να σου πω. Εγώ αν την είχα, θα άνοιγα την θήκη μια φορά την ημέρα, θα την ξεσκόνιζα ευλαβικά με ειδικό πανί, θα την χάζευα με τις ώρες, και θα ξαναέκλεινα την θήκη χωρίς να την ακουμπήσω καθόλου. Ντρέπομαι. Άσε ρε τα σάπια... εσένα τουλάχιστον σου αξίζει! Εγώ της πέφτω μικρός.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Έτσι και για λίγο οφθαλμόλουτρο....https://www.scharpach.com/archtop/ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Just now, cigaret13 said: Κιθάρα για τις Κυριακές..... Aριστούργημα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Τι έχει κάνει ο άνθρωπας ρεεεεε! http://www.mykaguitars.com/instruments/151/default.htm 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση