Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Είναι που χορεύεται και τσιφτετέλι ενίοτε. Υπαρχει και η η τσιφτετελορουμπα (το πανηγυρισιο συρτο), δλδ μπασο τυμπανα παιζουν ρουμπα (κομμενο χρονο) και η κιθαρα παιζει γρηγορο τσιφτετελι (double time 4/4) (στο 0.45 ξεκιναει - στο αριστερο καναλι η ηλεκτρικη κιθαρα τσιφ) Ενιοτε το τσιφ το παιζει και το αρμοΝ(ι)ιο Επεξεργασμένο 10 Μαΐου 2019 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 4 minutes ago, Spyros Delta said: η κιθαρα παιζει γρηγορο τσιφτετελι (double time 4/4) Funk δηλαδή πάνω σε ρούμπα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 και οι 2 πανω σε κομμενο παιζουν..απλα δεν πατανε στις ιδιες αξιες.απλα ακουγεται σαν τα τυμπανα να παιζουν half time και η κιθαρα double time 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, vagelism είπε Aν και στην Ελλαδα την ρουμπα την εχουμε ψωμοτυρι...στην Αμερικη {δεν βαζω το χερι μου στην φωτια} την εκανε μοδα η Sia. Δεν νομίζω Βαγγέλη. Καλή η Sia αλλά δεν έχει πιάσει (ακόμα; ) godly status. Για το κορίτσι εδώ πάλι, προσωπικά σκέφτομαι να ιδρύσω εκκλησία. Έχω βρει και όνομα: "Our Holy Lady Οf Αll Wet Dreams" Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Haris είπε Δεν νομίζω Βαγγέλη. Καλή η Sia αλλά δεν έχει πιάσει (ακόμα; ) godly status. Για το κορίτσι εδώ πάλι, προσωπικά σκέφτομαι να ιδρύσω εκκλησία. Έχω βρει και όνομα: "Our Holy Lady Οf Αll Wet Dreams" Οπως ειπα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια για το ποιος το εκανε μοδα πρωτος. αλλα αυτη η Σακιρα ...Ποτε δεν την χωνεψα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2019 Τώρα με πλήγωσες βαθύτατα... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση