ex-VangelisV Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 4.5 εκατομμύρια views ήδη η συνεργασία Ed Sheeran & Justin Bieber. Μπήκα να το ακούσω με κακές διαθέσεις για να γελάσω αλλά μου άρεσε. Ναι, μου άρεσε. Το βρίσκω πολύ ωραίο για την εποχή που μας έρχεται, το καλοκαιράκι. Ανάλαφρο και ανεβαστικό. Βέβαια είχα μια δυσκολία στο να καταλάβω ποιος τραγουδούσε τι αλλά anyway, I don't care που λέει και ο τίτλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Πόσο μπροστά είμαστε... 1 3 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 προσωπικα γουσταρω τρελα τον ED.. Δεν με ξετρελαινει η φωνη του αλλα τον θεωρω εναν εξαιρετικο ποπ τραγουδοποιο . Το κομματακι δεν με χαλασε -αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα το λιωσουν τα κλαμπ το καλοκαιρι {για αυτο αλλωστε εκανε πρεμιερα τωρα}, απλα το ρεφρενακι δεν με κερδισε. Ισως θελει λιγο ακομα ακουσμα. Aγαπημενο κομματι του το Bloodstream με τους Rudimental Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Έχω σιχαθεί αυτόν το ρουμποειδή ρυθμό. Τον έχει βαρεθεί η ψυχή μου. Είναι παντού μα παντού. 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Έχω σιχαθεί αυτόν το ρουμποειδή ρυθμό. Τον έχει βαρεθεί η ψυχή μου. Είναι παντού μα παντού. Γράψε κι εσύ ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Λένε στην πιάτσα πως θα γίνει viral αυτό Λόγω Cobra Kai (σιγά μην δεν έβλεπα Cobra Kai χαχαχαχαχαχαχαχα ) 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 7 minutes ago, Jazzjoker said: Έχω σιχαθεί αυτόν το ρουμποειδή ρυθμό. Τον έχει βαρεθεί η ψυχή μου. Είναι παντού μα παντού. Γλιτώνεις ένα μισθό, ξέρεις πόσο πάνε οι ντράμερ σήμερα? Εδώ γλιτώσανε και τον μισθό του μπασίστα. Πλάκα πλάκα, ντουέτο αυτοί οι δύο στις φωνές, μαζί με ένα πληκτρά είναι τρεις. Θα είχανε σίγουρη δουλειά όλο το καλοκαίρι σε μπαράκια στα νησιά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 2 hours ago, VangelisV said: 4.5 εκατομμύρια views ήδη η συνεργασία Ed Sheeran & Justin Bieber. Μπήκα να το ακούσω με κακές διαθέσεις για να γελάσω αλλά μου άρεσε. Ναι, μου άρεσε. Το βρίσκω πολύ ωραίο για την εποχή που μας έρχεται, το καλοκαιράκι. Ανάλαφρο και ανεβαστικό. Εγώ θεωρώ ότι είναι αντιγραφή αυτού. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Γλιτώνεις ένα μισθό, ξέρεις πόσο πάνε οι ντράμερ σήμερα? Εδώ γλιτώσανε και τον μισθό του μπασίστα. Πλάκα πλάκα, ντουέτο αυτοί οι δύο στις φωνές, μαζί με ένα πληκτρά είναι τρεις. Θα είχανε σίγουρη δουλειά όλο το καλοκαίρι σε μπαράκια στα νησιά. Aν και στην Ελλαδα την ρουμπα την εχουμε ψωμοτυρι...στην Αμερικη {δεν βαζω το χερι μου στην φωτια} την εκανε μοδα η Sia. Να προσθεσω οτι θεωρω αυτη τη μορφη ρουμπας τοσο χορευτικη οσο το four on the floor.. Επεξεργασμένο 10 Μαΐου 2019 από vagelism Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2019 11 minutes ago, vagelism said: Aν και στην Ελλαδα την ρουμπα την εχουμε ψωμοτυρι... Είναι που χορεύεται και τσιφτετέλι ενίοτε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση