Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιός είναι κατά την γνώμη σας ο καλύτερος clean to mean ενισχυτής, δηλαδή που έχει φοβερούς ήχους σε όλο το φάσμα απ'τα πεντακάθαρα μέχρι face melting high-gain? Συνήθως υπάρχει συμβιβασμός, ενισχυτές με υπέροχα καθαρά να μην αποδίδουν και τόσο καλά στα πολλά γκάζια, και το ανάποδο. Οπότε υπάρχει ενισχυτής που σκίζει σε όλο το gain φάσμα? Επεξεργασμένο 9 Μαΐου 2019 από Κουφη Λεοπαρδαλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 Stagg CA10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 Το βρήκα στις 20 λίρες. Απίστευτο, σκίζει στον ήχο χωρίς να σκίζει την τσέπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 Randall 667, κανένας συμβιβασμός αν έχεις 2 χιλιάρικα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 667? Ένα παραπάνω απ'τον σατανά δηλαδή. (Δεν τον ξέρω τον ενισχυτή, για να τον ψάξω λίγο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 37 λεπτά πριν, Κουφη Λεοπαρδαλη είπε 667? Ένα παραπάνω απ'τον σατανά δηλαδή. (Δεν τον ξέρω τον ενισχυτή, για να τον ψάξω λίγο) Τον έχω ακούσει/δοκιμάσει αρκετές φορές σε home studio μέσω Torpedo Live σε studio monitors, δεν υπάρχει το μηχάνημα. Απλά είναι γομάρι και ακριβό για την τσέπη μου. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 Κάποιες φθηνότερες επιλογές θα ήταν ο EVH 5150, και ο Fryette SigX. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Τον έχω ακούσει/δοκιμάσει αρκετές φορές σε home studio μέσω Torpedo Live σε studio monitors, δεν υπάρχει το μηχάνημα. Απλά είναι γομάρι και ακριβό για την τσέπη μου. Και για την τσέπη μου, άσε καλύτερα Stagg. Κοστίζει 1% του Randall, αλλά σιγά μην ακούγεται μόνο 1% το ίδιο καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κάποιες φθηνότερες επιλογές θα ήταν ο EVH 5150, και ο Fryette SigX. Τον 5150 τον άνοιξα πολύ σε στούντιο και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τραγουδούσε. Τον άλλον θα τον τσεκαρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Α, και οι περισσότεροι Mark της Mesa. Επεξεργασμένο 9 Μαΐου 2019 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση