leon7pap Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Ψαχνοντας να κολλησω κανενα ριφακι στο χτεσινο κομματι που ποσταρα μου προεκυψε ενα καινουριο...για ριξτε μια αφτια.... Your browser does not support the HTML5 audio tag Angry Misery.mp3 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2019 Ωραίο είναι κι αυτό (το άλλο μου άρεσε περισσότερο βέβαια...). Πιστεύω ότι κάποια σημεία θα ήθελαν μια ηχογράφηση ξανά για να είναι πιο σωστά παιγμένα πάνω στο χρόνο και φυσικά θα ταίριαζε πάλι ένα ωραίο σόλο. Μπράβο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2019 Οk εδω προσθεσα εινα μικρο σολακι πριν το τελευταιο ρεφραιν.Νομιζω ειχες δικιο...προσθετει λιγο ακομα μιζερο feeling προν το Angry φιναλε και κανει contrast. 5 ώρες πριν, geodimitri είπε Ωραίο είναι κι αυτό (το άλλο μου άρεσε περισσότερο βέβαια...). Πιστεύω ότι κάποια σημεία θα ήθελαν μια ηχογράφηση ξανά για να είναι πιο σωστά παιγμένα πάνω στο χρόνο και φυσικά θα ταίριαζε πάλι ένα ωραίο σόλο. Μπράβο!!! Your browser does not support the HTML5 audio tag Angry Misery w solo.mp3 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2019 Πολύ ωραιότερο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2019 Ωραίο είναι φίλε Metal Τρύπες? λίγο πιο tight θέλει και βάλε και verb κανα delay να μην είναι ξερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση