Jet72 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Ωχ Βαγγέλη μου, δυσκολα μας εβαλες!... 99 Africa Georgy Porgy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Georgy porgy/Africa/Hold the line Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, VangelisV said: Κι εγώ ψέμματα δε θα πω, δυσκολεύομαι να βρω ακόμα και 3. Μου είναι τελείως αδιάφορη μπάντα. Δε με ενδιαφέρει αν είναι όλοι παιχταράδες πάντως To ιδιο μου κανει αν μια μπαντα εχει ή δεν εχει παιχταραδες αν δε μου αρεσουν τα κομματια της. Αυτοι ομως εχουν μερικα πραγματα που για τα γουστα μου παντα γαζω. 2 hours ago, vagelism said: και σε αυτο...νομιζω οτι το σολο του Lukather...ειναι..απλα απιστευτο Οντως,οταν παιζει ο Lukather αυτα τα μπλουζοχεντριξιανα πενιδια ειναι,κατσε καλα. Παρεμπιπτοντως,διαβαζα σε μια παλαιοτερη συνεντευξη του οτι τον συγκεκριμενο τραγουδιστη τους τον ειχε επιβαλλει η τοτε εταιρια τους.Εκεινοι ηταν εντελως αντιθετοι αλλα εκαναν πισω τελικα. Δεν κολλησε ποτε η δουλεια ομως και για αυτο αρχισε να τραγουδαει επισημα πια ο Luke ως βασικος(με κανα δυο τραγουδιστες παρεα στα λαιβ)εως οτου βρουν καποιoν που να τους κανει. Επεξεργασμένο 5 Μαΐου 2019 από gvour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 αλλη μια αγαπημενη 3αδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, vagelism είπε αλλη μια αγαπημενη 3αδα Αν είναι να βάλεις όλα τα κομμάτια τους τι νόημα έχει το Top3? δεν ακυρώνεις τον τίτλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, VangelisV είπε Αν είναι να βάλεις όλα τα κομμάτια τους τι νόημα έχει το Top3? δεν ακυρώνεις τον τίτλο? επρεπε να γραψω τοπ 20 εχεις δικιο χααχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση