Kostas-5150 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Γενικά αυτό το στυλ μουσικής δεν μου άρεσε ποτέ,το ότι αρέσει ομως σε κάποιους(αρκετους απ' ότι φαίνεται)δεν είναι κακο,μουσική είναι,ας εκφραστούν όπως θέλουν. ΥΓ πλάκα εχει 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Kostas-5150 είπε Γενικά αυτό το στυλ μουσικής δεν μου άρεσε ποτέ,το ότι αρέσει ομως σε κάποιους(αρκετους απ' ότι φαίνεται)δεν είναι κακο,μουσική είναι,ας εκφραστούν όπως θέλουν. Θεωρείται μουσική αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, VangelisV είπε Θεωρείται μουσική αυτό? Δεν ξέρω ειλικρινά,το άκουσα κ γέλασα να σου πω την αλήθεια 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Πρωτοπόρας. Και με καλύτερα samples. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Γαμωτο να υπηρχε Youtube οταν ημουν στην ηλικια τους, θα ειχα γινει πλουσιος με κατι τετοιες μαλ...ιες που εγραφα. Επεξεργασμένο 5 Μαΐου 2019 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 ρε παιδιά μη με κοροϊδέψετε αλλά μόλις πριν λίγο κατάλαβα ότι αυτός ο τυπάκος ραπάρει σε ελληνικά Να πω κάπου εδώ ότι τον έχει προλάβει άλλος σε αυτό το στυλ που χάζευα στο youtube και είχα λυθεί στα γέλια. Και με πιο ξεκάθαρα μηνύματα ΥΓ 1 : Τα σχόλια που παράθεσε ο @gkourmoul1 είναι εμφανώς τρολιές ΥΓ 2 : Κατοχή 300 γραμ ναρκωτικών δεν είναι για βιογραφικό είναι για φυλακή . Λιγότερο από γραμμάριο = 1 τσιγάρο "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, VangelisV είπε Θεωρείται μουσική αυτό? Eιναι Βαγγελη μου απλα μπορει να μην ειναι της αρεσκειας σου..κ η κουβεντα ξεκινησε απο το χειροτερο του δειγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 6 hours ago, vagelism said: Γενικα να πω..οτι το συγκεκριμενο κλιπ δεν αντιπροσωπευει στιχουργικα κ στυλιστικα το συνολο της ελληνικης hip hop σκηνης. Υπαρχει ενα κομματι δημιουργων που γραφει ετσι..αλλα οχι ολοι. Οποιος θελει μπορει να ψαξει. Χωρίς φρου φρού και αρώματα και με προσεγμένο στίχο. Δεν ξέρω πολλά απο αυτό το είδος μουσικής,αλλά αυτά τα παλληκάρια μου αρέσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Rebel_Of_South είπε ΥΓ 2 : Κατοχή 300 γραμ ναρκωτικών δεν είναι για βιογραφικό είναι για φυλακή . Λιγότερο από γραμμάριο = 1 τσιγάρο Mπορεί να τα βρήκε σε τιμή ευκαιρίας ή στις εκπτώσεις και να πήρε για να έχει καβάντζα. Νομίζω ότι στέκει στο δικαστήριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχουν κάποια αξιόλογα παιδιά που έχουν και θέλουν να πουν κάτι ενδιαφέρον με την ραπ μουσική στην Ελλάδα 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση