mitsosgroove Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Στην αρχή νόμιζα και εγώ πως ήταν μόνο για το Eleanor Rigby, αφού όμως άνοιξε το θέμα: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
adonisif Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Η συγκεκριμενη διασκευη με τον Aalon Butler να κανει οργια στην κιθαρα 2 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, adonisif είπε η original εκτέλεση δεν ήταν από την Simone αλλά το 1956 με τον Screamin' Jay Hawkins... επ ευκαιρία να προσθέσω και την δικιά μου αγαπημένη... παρότι χιλιοακουσμένη ακόμα με συγκινεί 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
adonisif Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, adonisif είπε Αυτή που έβαλες είναι του 1939.Υπάρχει και αυτή εδώ από έναν κατάδικο το 1933 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Ώρες headbanging πιτσιρικάς Σα maiden δεν έχει όμως, Dickinson attitude στη φωνή, λες και κατέβηκε ο Θεός στη Γη Το αγαπημένο μου κομμάτι, revised από την αγαπημένη μου μπάντα !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση