vagelism Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2019 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2019 η original από την mama (την big που είναι δύσκολο να πάρει με διακόσια τη στροφή)... από κει και πέρα δεν μπόρεσα εύκολα να διαλέξω μια αγαπημένη διασκευή... συγχωράτε με λοιπόν που θα αραδιάσω μερικές με την κάθε μία να χει την χάρη της... κι αφήνω τελευταία αυτή που μου κάνει ένα κλικ παραπάνω και παίζει συχνά στις playlist μου 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2019 2 διασκευες στο ιδιο τραγουδι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2019 δεν ξερω αν το συγκεκριμενο μπορει να θεωρηθει διασκευη..αλλα η συγκεκριμενη version με τον Rufus ειναι καταπληκτικη {και να σκεφτειτε οτι στα δικα του δεν τον παω καθολου} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Violent Femmes - I'm Not Gonna Cry Δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάτι, αλλά ναι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Αυτές τις μέρες αυτό, από το τελευταίο επεισόδιο μιας από τις αγαπημένες μου σειρές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν αποφασίσαμε να το κάνουμε cover ανακάλυψα ότι ήδη ήταν cover ...και με φωνή ala SinBoy φάση κιόλας... Bάζω κατά βάση κομμάτια που τα άκουγα καιρό έχοντας άγνοια ότι είναι διασκευές/αλλωνών μόλις θυμήθηκα κι άλλο. Μάλιστα, εδώ πίστευα για καιρό πως το original ήταν αυτό των Turner. Επεξεργασμένο 16 Αυγούστου 2019 από Πνοή και Νύξη Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση