dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 10 minutes ago, Spyros Delta said: Δεν ηταν να μεινουμε ok then με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Δεν ηταν να μεινουμε βασικά η αρχική σκέψη ήταν να το πάω "θέμα και τραγούδι", αλλά ο πελάτης έχει πάντα δίκιο οπότε άλλαξα και τον τίτλο και το συνεχίζουμε σε multi version... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 το original ιδανικό για τα νιάτα μου η διασκευή για τα γεράματα μου δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε βάζε και το original ρε τεμπέλη... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 27 minutes ago, npap said: βάζε και το original ρε τεμπέλη... το ορίτζιναλ βρε συ το ξέρουν όλοι.... (εκτός απ τον Βαγγέλη...βέβαια) 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό, πραγματικά σημάδεψε την εφηβεία μου Η δεύτερη είναι σχετικά πρόσφατη, τεράστιος Andy, τα είπε όλα χωρίς να μιλήσει καθόλου. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Βάζω άλλο ένα και φτάνω το όριο. Ο Θεός ο ίδιος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Μια αγαπημενη διασκευη ειναι το Running up that hill της Kate Bush απο τους Placebo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Οσοι γουσταρετε διασκευες - ενα ωραιο καναλι ειναι των Scary Pockets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 55 λεπτά πριν, Αετός είπε Βάζω άλλο ένα και φτάνω το όριο. μπα... μην ανησυχείς... αφού πλέον δεν αφορά μόνο ένα τραγούδι αίρεται και ο περιορισμός... άνοιξε την καρδιά σου... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση