Αετός Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έτσι ακριβώς @fusionakis.Κι εμένα, είναι το πρώτο, που μου ήρθε στο μυαλό. Επεξεργασμένο 4 Μαΐου 2019 από Αετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Από τις αγαπημένες μου κλασικές μελωδίες... εδώ, το ορίτζιναλ. Εδώ η γνωστή και πολυαγαπημένη εκτέλεση του Trane... Ωστόσο, πάντα μου άρεσε περισσότερο να το ακούω με τους στίχους του... και για κάποιο λόγο, αυτή η σχετικά άγνωστη εκτέλεση είναι μάλλον η αγαπημένη μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
adonisif Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Aνατριχιαζω και μετα δυο,διαφορετικα αλλα ισαξια στα αυτια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 9 hours ago, pipityri said: Το ακόρντο στο 6.31!!!! Το ακόρντο στο 6.31!!!!! προτιμώ εκείνο στο 2.02 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 έχουμε φύγει από την Eleanor? Αν όχι μου αρέσει αυτή με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 with a little help from my friends Beatles/Cocker νομιζω ειναι the best of the bests 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, dimsonic είπε έχουμε φύγει από την Eleanor? Δεν ηταν να μεινουμε 19 ώρες πριν, npap είπε ένα τέτοιο για μένα είναι και η αναζήτηση των κάθε είδους άξιων λόγου διασκευών σε κλασσικά (και όχι μόνο) πλέον τραγούδια... Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση