Guru npap Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 επειδή αποφάσισα για κάποιο διάστημα να απέχω συνειδητά από συζητήσεις στις οποίες η ιδιαιτερότητα του γραπτού λόγου ελοχεύει ώστε να πυροδοτήσει οποιουδήποτε είδους παρεξήγηση (έρχονται και εκλογές), αλλά φευ μετά από τόσα χρόνια το noiz ως έξις μου έχει γίνει και δεύτερη φύση, λέω να το ρίξω σε χαλαρά αλλά το δυνατόν ενδιαφέροντα θέματα... ένα τέτοιο για μένα είναι και η αναζήτηση των κάθε είδους άξιων λόγου διασκευών σε κλασσικά (και όχι μόνο) πλέον τραγούδια... και οι λόγοι που μπορούν να τις καταστήσουν αξιόλογες, μπορεί να είναι πολλοί ακόμα ακόμα και να θεωρούμε ότι είναι και "καλύτερες" (υποκειμενικά" πάντα) κι από τις original εκτελέσεις... ξεκινώ λοιπόν με ένα χιλιοδιασκευασμένο... Eleanor Rigby πρώτη εκτέλεση Beatles ΥΓ. καλό είναι να μην αναρτούμε πάνω από 2-3 αν έχουμε πολλές υπόψιν ο καθένας... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 η πιο ενδιαφέρουσα για μένα από όσες έχω ακούσει σε εξέλιξη και πρωτοτυπία χωρίς να ξεφεύγει εντελώς από το πνεύμα του αρχικού... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Ενδιαφέρουσα, όντως.. εμένα πάλι με συγκλόνιζε πάντα ο τρόπος με τον οποίον το εξελίσσει αρμονικά ο μεταλλαγμένος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) με μοναδικο στυλ..οπως παντα! Επεξεργασμένο 3 Μαΐου 2019 από yannisp 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Είναι αυτό που λέμε παίρνω αφορμή από κάτι. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, fusiongtr είπε Είναι αυτό που λέμε παίρνω αφορμή από κάτι. Το ακόρντο στο 6.31!!!! Το ακόρντο στο 6.31!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, pipityri είπε Το ακόρντο στο 6.31!!!! Το ακόρντο στο 6.31!!!!! του .... ξεφυγε 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Καλός ο χρηστάκης αλλά εάν το είχε πει ο Mixalis Rakintzis με 80's style θα ήταν κορυφή... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε του .... ξεφυγε 4.49... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση