fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 11 minutes ago, stavros_d80 said: αυτός δεν είναι που κουφάθηκε και έγραφε μετά κουφός?... Άμα παίζεις μέταλ φίλως, και δεν προσέχεις τα ντεσιμπέλ .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Προτιμώ τα γεμιστά χωρίς κιμά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 1 minute ago, VangelisV said: Προτιμώ τα γεμιστά χωρίς κιμά Τώρα που είπες για γεμιστά, ποιος θα μου πει, τι είναι απαραίτητο στα γεμιστά, πιο πολύ κι απ' το ρύζι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τώρα που είπες για γεμιστά, ποιος θα μου πει, τι είναι απαραίτητο στα γεμιστά, πιο πολύ κι απ' το ρύζι. o...δυοσμος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Just now, fusiongtr said: Τώρα που είπες για γεμιστά, ποιος θα μου πει, τι είναι απαραίτητο στα γεμιστά, πιο πολύ κι απ' το ρύζι. Το ταψι. Και οι μπυρες βεβαιως για να συνοδευτουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, gvour είπε Το ταψι. Και οι μπυρες βεβαιως για να συνοδευτουν. η φετα? Γεμιστα χωρις φετα...κωλος χωρις βρακι Επεξεργασμένο 3 Μαΐου 2019 από vagelism 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 14 minutes ago, vagelism said: o...δυοσμος? Μπράβο ρε Βαγγέλη. Ο δυόσμος κύριοι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Just now, vagelism said: η φετα? Γεμιστα χωρις φετα...κωλος χωρις βρακι Παναια μου!! Χιλιες φορες κωλος χωρις βρακι-ξεβρακωτος στο Συνταγμα καλυτερα- παρα να φαω φετα. Λιποθυμαω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, gvour είπε Παναια μου!! Χιλιες φορες κωλος χωρις βρακι-ξεβρακωτος στο Συνταγμα καλυτερα- παρα να φαω φετα. Λιποθυμαω. εδω δεν τα βρισκουμε στα γεμιστα...θα τα βρουμε στον MJ και στον Μπετοβεν? Φετα με λαδοριγανη κ ζεστο χωριατικο ψωμακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Just now, vagelism said: Φετα με λαδοριγανη κ ζεστο χωριατικο ψωμακι Ανατριχιασα και μετα λιποθυμησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση