vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Jazzjoker είπε Ότι έχεις τον Μέσι στη λίστα και όχι τον Ζιντάν, με ξεπερνά. Η επιτομή της ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας. λειπει κ ο Αλεξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε και TOTO στο στούντιο Κάποια ΜΕΛΗ των ΤΟΤΟ που έτσι κι αλλιώς session players ήταν έχουν παίξει σε αρκετά κομμάτια του Thriller,όχι όμως σε όλα ,το σημαντικότερο όργανο (ντραμς) το μοιράζονται ο Ndugu με τον Jeff. Γενικά στα άλμπουμ του,και φυσικό ήταν, έπαιζαν οι καλύτεροι . Έχει βγάλει όμως και άλλα άλμπουμ ο Μιχάλης... χωρίς τους....ΤΟΤΟ.. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Just now, Jazzjoker said: Ότι έχεις τον Μέσι στη λίστα και όχι τον Ζιντάν, με ξεπερνά. Η επιτομή της ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας. Ναι, ήταν τεράστιος εγκεφαλικά, αλλά για μένα Μέσι δεν ήταν. Ήμουν σίγουρος ότι θα υπήρχαν ενστάσεις στην ίσως αιρετική μου άποψη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Τυπικό νόιζ θρεντ -Η άποψή σας για τον Michael Jackson? -Η άποψή μου είναι ότι ο Ζιντάν είναι καλύτερος του Μέσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Συγγνωμη που ειμαι σε σοβαρο μουντ, ριχνοντας ομως μια ματια στη συζητηση περι ιδιοφυίας - αλλα και σε τουτο, εχω την εντυπωση πως κανενας δεν αναφερθηκε στον - μοναδικο εξ οσων γνωριζω - μουσικο που κατεχει "επισημως" αυτον τον τιτλο... Ray Charles 3 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, ez είπε Συγγνωμη που ειμαι σε σοβαρο μουντ, ριχνοντας ομως μια ματια στη συζητηση περι ιδιοφυίας - αλλα και σε τουτο, εχω την εντυπωση πως κανενας δεν αναφερθηκε στον - μοναδικο εξ οσων γνωριζω - μουσικο που κατεχει "επισημως" αυτον τον τιτλο... Ray Charles εχεις δικιο Εζ. Τιτανας κ αυτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Jazzjoker είπε Ότι έχεις τον Μέσι στη λίστα και όχι τον Ζιντάν, με ξεπερνά. Η επιτομή της ποδοσφαιρικής ιδιοφυΐας. Εγώ θα πετούσα τον Πελέ απ' έξω για να βάλω Ζιντάν. Ειδικά μετά την κεφαλιά στον Ματεράτσι έγινα οπαδός του, παραβλέποντας Ρεάλ και Γιούβε κλπ. αντιπαθητικά. Ο Jackson είναι ο βασιλιάς της pop. Δικαίως. Μικρός τον άκουγα, τον θαύμαζα, υπήρξε φιγούρα (στην κυριολεξία) που πλαισίωνε την παιδική μου ηλικία. Η ανθρώπινη ιστορία του πολύ θλιβερή δυστυχώς. 2 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Kαι γαμώ τα παιδιά ήταν ο Michael Jackson. Kυριολεκτικά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 2 hours ago, fusiongtr said: Ο πρώτος μαύρος που έγινε λευκός. Ξέρω και ποιοί τον φάγανε, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα ... καταλαβαίνετε. Καλά εντάξει. Θυμάμαι μετα τον θανατο του με σπρει σε τοίχο στα Εξάρχεια: "ο Μάικλ ηταν μονο η αρχή" και πιο παλιά παλι: "έγχρωμη τιβι ασπρομαυρος Μάικλ". Τρου στόρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, otto## είπε Καλά εντάξει. Θυμάμαι μετα τον θανατο του με σπρει σε τοίχο στα Εξάρχεια: "ο Μάικλ ηταν μονο η αρχή" και πιο παλιά παλι: "έγχρωμη τιβι ασπρομαυρος Μάικλ". Τρου στόρι. καλα το πιο κορυφαιο συνθημα που ειχε γραφτει..."μιση ζωη μαυρος,μιση ζωη ασπρος,Μιχαλη ζεις,για παντα μπαοκτζης"!!! 4 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση