vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Aφου αναλυσαμε το θεμα "Περι Ιδιοφυιας" πριν μερικες μερες, ειδα οτι το ονομα του MJ δεν αναφερθηκε καθολου {ενω του Quincy αρκετες φορες..}. Και το αναφερω αυτο γιατι , στο παρελθον εχω διαβασει αναφορες εδω μεσα στον MJ, σαν μουσικη ιδιοφυια. θα ειχε ενδιαφερον μια κουβεντα για αυτον.. Ποια η αποψη σας για τον καλλιτεχνη λοιπον ? . Η δικη μου αποψη ειναι οτι σιγουρα ο ανθρωπος ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο στη ποπ κουλτουρα του 20ου αιωνα. Οι πωλησεις του αλλωστε το δικαιολογουν και με το παραπανω , με το Thriller ακομα κ σημερα να ειναι 1o στην λιστα με τα Best selling albums of all time με 33 100 εκ αντιτυπα. Απο εκει κ περα..In my book ...Genious σιγουρα δεν ειναι!!! Τραγουδιστικά ποτε δεν με ξετρέλανε με αυτη την τσιριχτη φωνη του . Μου ακουγοταν σαν γατα στα κεραμιδια..σε αναζητηση συντροφου. Κινησιολογικα παλι δεν μπορω οτι εκοψα ποτε φλεβες..Τα ειχε κανει ο James Brown 20 χρονια πριν. {αλλος ενας true genious κατ εμε} Για μενα ο MJ..ηταν ..ενα καλο προιον που καποιοι μυριστηκαν χρημα..και επενδυσαν σε αυτον. Μεχρι εκει. Ουτε μαυρος ουτε λευκος..καταφερε να απευθυνθει κ στις δυο μεριες.. ειχε εναν εξαιρετικο παραγωγο απο πισω {τον μοναδικο Genious κατ εμε σε ολη αυτη την ιστορια} κ τους καλυτερους session μουσικους του L.A money could buy... Αν βαλεις στην εξισωση οτι ειχε τους καλυτερους συνθετες να γραφουν για αυτον...κ unlimited studio time...{Ο Quincy ειχε πει οτι για το Thriller..ειχε διαθεσιμα 400 τραγουδια να επιλεξει}..καταλαβαινουμε οτι καποιος πιστεψε παρα πολυ σε αυτον. Aν σκεφτουμε επισης οτι του εκανε και κλιπ ο Σκορτσεζε.. νομιζω οτι Money was no object. Ζητω εκ των προτέρων συγνώμη αν για καποιους το θεμα ειναι...taboo. Επεξεργασμένο 3 Μαΐου 2019 από vagelism Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Ιδιοφυία ξειδιοφυία, είναι η 2η φορά που σε τίτλο θέματος γράφεις το όνομά του λάθος πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, VangelisV είπε Ιδιοφυία ξειδιοφυία, είναι η 2η φορά που σε τίτλο θέματος γράφεις το όνομά του λάθος πάντως ναι? Διορθωσε με μαστορα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Μα είναι ερωτήσεις αυτές; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Michael Jackson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, johnps είπε Michael Jackson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 4 minutes ago, Nestoras said: Μα είναι ερωτήσεις αυτές; Ξέρω Νέστορά μου, ξέρω. Εσύ ήθελες να ρωτήσουμε για την Μαντόνα, που έχει μπλούζα .... I LOVE YOU NESTOR FOREVER YOURS 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ξέρω Νέστορά μου, ξέρω. Εσύ ήθελες να ρωτήσουμε για την Μαντόνα, που έχει μπλούζα .... I LOVE YOU NESTOR FOREVER YOURS Το επομενο μου θεμα πάντως θα ειναι Fender η Gibson... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Τρομερό ταλέντο, απίστευτος τραγουδιστής και performer. Ποτέ μου όμως δεν μου άρεσε. Τον παραδέχομαι 100% όμως. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Τρομερό ταλέντο, απίστευτος τραγουδιστής και performer. Ποτέ μου όμως δεν μου άρεσε. Τον παραδέχομαι 100% όμως. +1 (προσωπικά μου άρεσε όχι σε όλα αλλά σε πολλά) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση