dimsonic Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς χρησιμοποιείται εδώ και συγκεκριμένα από το 2.57 μέχρι το 3.12 Εντάξει μοιάζει με ακουστική, αλλά τι τεχνική miking και ιδίως στο 3.02 είναι ένα απλό bend ή έχουμε κάποιο τέχνασμα με plugin? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Εγώ μια απλή ακουστική κιθάρα ακούω (μπορεί και να είναι και sample όλα να περιμένεις από τον Ronson) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 είναι ιδέα μου ή ακούω στο bend κάτι σαν autotune glitch? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Κι εγώ μόνο bend ακούω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Το οτι ρωτας για Marc Ronson / Miley!!!!! πραγματικα με ξεπερναει.. Που καταντησαμε... σε λιγο θα αρχισει να ρωταει κ ο Λακης για τηλεορασεις plasma. o Marc...εγραψε κ αυτο αν ξερεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 ...μου εχει ανατεθει ενα...project.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε ...μου εχει ανατεθει ενα...project.... Χε χε χε...να μαντέψω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Καλημέρα! Σαν midi πλήκτρο μου ακούγεται. Και το σημείο στο 3,02 σαν pitch shifting του πλήκτρου. I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, vagelism said: Το οτι ρωτας για Marc Ronson / Miley!!!!! πραγματικα με ξεπερναει.. Που καταντησαμε... δεν τον ξερω τον ανθρωπο.... η δουλεια δεν είναι ντροπη.... και σε πανηγυρια επαιξα και σε σκυλάδικο και σε...χασαποταβερνα.... Επεξεργασμένο 1 Μαΐου 2019 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση