fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2019 1 minute ago, vagelism said: ...... εχω μεινει αναυδος.... ο .....Βαγγελης? Είδες, σκληρό ροκ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2019 Quincy Jones. (άντε και Gilmour&Waters&Alan Parsons) αλλά ο Quincy έβαλε τις βάσεις για το πως θα πρέπει να ακούγεται η μουσική από το 1980 κ μετά.... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, vagelism said: ...... εχω μεινει αναυδος.... ο .....Βαγγελης? εγώ έμεινα κουφός.... βάλτε ρε σεις ένα προειδοποιητικό... τι εντάσεις είναι αυτές... Επεξεργασμένο 2 Μαΐου 2019 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2019 Ρε γαμώτο, δε βρίσκω μια εκπομπή με τον Αλογοσκούφη, να ερμηνεύει το "The times they are a changin" μεταφρασμένο! Μιλάμε για παρωδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση