John Goumis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Και εγώ στην αρχή 10ρες θεωρούσα τις πρώτες, σε κάποια φάση στην μέση δεν μπορούσα να αποφασίσω με σιγουριά (ωραίο παίξιμο). Το θέμα είναι να παίζεις φυσικά με αυτό που σε βολεύει, και γιατί όχι να ''κλέβεις'' και να παίζεις πιο ξεκούραστα. 9ρες ftw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι μεχρι τωρα απαντησεις ειναι ιδιαιτερως ενδιαφερουσες και σας ευχαριστω ολους οσους κανατε τον κοπο! Εννοειται πως και τα δυο σετ ειναι ολοφρεσκα. Τα περι gear (ενισχυτες πεταλια κιθαρα κλπ) λεω να τα παρει ολα μαζι το ποταμι με την αποκαλυψη των σετ σε μια-δυο-τρεις (???) μερες. Αναμενω απαντησεις! Επεξεργασμένο 29 Απριλίου 2019 από JimmyPap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 9ρες 10ρες.... εισαι αρχηγος. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Ωραίος... 1.10 2. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Εγώ να πω την αμαρτία μου, δεν ακούω και τεράστιες διαφορές. Στην αρχή του κλιπ και μέχρι την μέση περίπου πίστευα 1->0,9 και 2->0,10. Μετά την μέση ανάποδα, 1->0,10 και 2->0,9 Στο τέλος που μπήκαν τα καθαρά, επανήλθα στην πρώτη μου εντύπωση κι εκεί θα παραμείνω Πάντως οι διαφορές που εγώ ακούω είναι μηδαμινές και σε κάνει να αναρωτιέσαι αν αξίζει την "ταλαιπωρία" ένα πιο βαρύ σετ. Εννοείται φοβερό παίξιμο και ηχάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι διαφορές είναι μηδενικές,για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι : Heavier gauge=better tone = pipes (Έχω υπάρξει για δεκαετίες θύμα αυτού του μύθου ευτυχώς πλέον από 12-54 που ξεκίνησα έχω πέσει σε 10-38 και ποτέ μου δεν είχα καλύτερο ήχο.) Συμπέρασμα: παίζουμε με τις χορδές που μας ΒΟΛΕΥΟΥΝ και φτιάχνουμε τον ήχο μας όπως μας αρέσει από τον ενισχυτή και τα πετάλια μας. Επεξεργασμένο 30 Απριλίου 2019 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Πέρασα να πω απλά, Ωραίος ο παίχτης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fanfan Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Ποιες 9αρες ποιες 10αρες, άμα το ξέρεις το πράγμα παίζεις με ότι σε βολεύει και ακούγεσαι super. Ωραίος ο παίχτης, congrats! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 1. 10 2. 9 Ωραία licks. Νομίζω ότι 3-4 θα τα μελετήσω σίγουρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 και γω λεω οι πρωτες οι 10ρες... αλλα το θεμα ειναι τι βολεύει... εκτος αν πας σε αλλα λημερια... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση