Superfunk Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ παιδιά το μόνο πράγμα που φοβάμαι περισσότερο από τον κομμουνισμό είναι οι μηχανές (και ως οδηγός αυτοκινήτου μια και στην Αθήνα σου πετάγονται από παντού αλλά και ως συνεπιβάτης μηχανής,όσες φορές έχω ανέβει λόγω έκτακτης ανάγκης έχω χάσει χρόνια από τη ζωή μου από το sheer terror αφού και οι ΙΧηδες συναγωνίζονται σε αυνανισμό τους οδηγούς μηχανών ) Χαρά στο κουράγιο σας. Αισθητικά πάντως μου αρέσουν οι παλιές Motto Cuzzi ,Norton & Triumph. Επεξεργασμένο 30 Απριλίου 2019 από Superfunk 2 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Εγώ παιδιά το μόνο πράγμα που φοβάμαι περισσότερο από τον κομμουνισμό είναι οι μηχανές. Χαρά στο κουράγιο σας. ειμαστε τολμηρα αγορια... Εδω απο την προσφατη μαζωξη - εξορμηση μας που δεν ειχες ερθει γιατι ως γνωστων Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει κ κοιμαται. Μπροστα ειναι ο Yameth πισω δεξια ο Cos, ακριβως απο πισω Dim.{σκληρο αγορι} 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εγώ παιδιά το μόνο πράγμα που φοβάμαι περισσότερο από τον κομμουνισμό είναι οι μηχανές (και ως οδηγός αυτοκινήτου μια και στην Αθήνα σου πετάγονται από παντού αλλά και ως συνεπιβάτης μηχανής,όσες φορές έχω ανέβει λόγω έκτακτης ανάγκης έχω χάσει χρόνια από τη ζωή μου από το sheer terror αφού και οι ΙΧηδες συναγωνίζονται σε αυνανισμό τους οδηγούς μηχανών ) Χαρά στο κουράγιο σας. Αισθητικά πάντως μου αρέσουν οι παλιές Motto Cuzzi ,Norton & Triumph. εγω πάντως σε μια τετοια σε φανταζομαι με ασορτι χρωμα Tele στην πλατη {σαν τον νταλαρα ενα πραμα} 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, vagelism είπε ειμαστε τολμηρα αγορια... Εδω απο την προσφατη μαζωξη - εξορμηση μας που δεν ειχες ερθει γιατι ως γνωστων Μπροστα ειναι ο Yameth πισω δεξια ο Cos, ακριβως απο πισω Dim.{σκληρο αγορι} εγώ μια τέτοια θα πάρω μετά τα 60 να μαστέ καλά να πηγαίνω στο χωριό στο καφενείο. Θα έχουν ανέβει κιόλας οι συντάξεις με τη δεξιά χαχαχαχαχαχαχα Και θα λεν οι συγχωριανοί. - Να! Ήρθε και ο Jordan (Rudess χαχαχαχαχαχαχα) Επεξεργασμένο 30 Απριλίου 2019 από Konstantinos Dritsas 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2019 Μόνο χώμα η ασφαλτος τσούζει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν και δρόμοι από χώμα φίλε double trouble ! "Όποιος γουστάρει το ταξίδι, καλά θα κάνει να αρχίσει να συμπαθεί τη σκόνη" (Τομ Ρόμπινς) Επεξεργασμένο 1 Μαΐου 2019 από Tamtam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosL Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Εγω έχω το Honda SS ,μοντέλο του 1978.Το οποίο και πουλάω αν ενδιαφέρεται κανείς.Γενικά με τις μηχανές είμαι άσχετος.Παρόλο που έχω δίπλωμα μηχανής και μέσα μου είμαι easy rider,μου αρέσουν τα τραγούδια που "τρέχουν" κι έχω γράψει κι εγω ενα,στη πράξη μεγάλη μηχανή δεν μπορω να οδηγήσω.Δεν έχει τύχει δηλαδή,δεν είχα ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2019 Εκτός από τη μηχανή γκαζόν έχω και ένα aprilia sportcity 50cc για την πόλη, γιατί με αυτοκίνητο δεν μπαίνεις έχουμε από τα χειρότερα κυκλοφοριακά στην ελλάδα... δεν ξέρω αν πιάνεται για μηχανή αλλά αυτό έχω. 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση