vagelism Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Κανας μηχανοβιος στο site ?? Αντε - δειξτε μας την μηχανη σας μηπως κανονισουμε κ καμια Νοιζμοτοεξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος.!! Τα τελευταια 6-7 χρονια οδηγω ενα ΒΜW 1200RT του 06 και εκτος απροοπτου{ να κερδισω το τζοκερ} ειναι η μηχανη που θα με φτασει ως τα βαθια μου γεραματα.{hopefully αν δεν με φαει κανας ταξιτζο-σμαρτακιας.} 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trooper Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 fazer 600 04 τα τελευταια δεκα χρονια μου κανει ολα τα χατηρια κ τις ψυχοθεραπιες μου !!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Η δική μου γριούλα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Την πούλησα. Κάπου παίζει Φώτο. Αν τη βρω θα ανέβει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Μου αρεσουν πολυ οι μηχανες. Μετα που απεκτησα οικογενεια, εχω περιορισει πολυ τις βολτες. Τωρα εχω ενα tdm900 του 2003, και ενα παπακι x-cite 135. Εχω και ενα R850R παροπλισμενο στο γκαραζ. 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LK είπε Την πούλησα. Κάπου παίζει Φώτο. Αν τη βρω θα ανέβει. και θα σου ερχομασταν κονβοι ολοι Κοζανη για καφε κ Vhs.. Επεξεργασμένο 29 Απριλίου 2019 από vagelism 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 20 minutes ago, vagelism said: και θα σου ερχομασταν κονβοι ολοι Κοζανι για καφε κ Vhs.. Θεσσαλονικη ειμαι αυτον τον μηνα αλλα δ ν βαριέσαι. . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, LK είπε Θεσσαλονικη ειμαι αυτον τον μηνα αλλα δ ν βαριέσαι. . ακομα καλυτερα - να σου ερθουμε για μπουγατσα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, johnps είπε αθανατο ΧΤ... σημερα πετυχα στο δρομο ενα XR..Και με πηραν τα ζουμια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση