nickel Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2019 ωράια σύνθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλο πασχα σε ολους. Επεξεργασμένο 28 Απριλίου 2019 από vagelism 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marugen Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 "That crazy bastard may be the only sane one left" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 ένας ο Στέλιος αλλά πεδιόθεν είχα μια αδυναμία στον Πετράν... ΥΓ αχ ρε Giannis... μεγάλη θλίψη μας κέρασες... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 ρέστα!!! 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 το ήμισυ του παντός της ελληνικής Jazz μέσα από το σχήμα που ξεκίνησε δισκογραφικά το ταξίδι της... το μεν πνεύμα πρόθυμον, ο δε ήχος ασθενής (και η συγκίνηση υγιής)... Μάρκος Αλεξίου : Πιάνο , Φωνητικα Γιώργος Φιλιππίδης : Μπάσο ( Κοντραμπάσο , ηλεκτρικό) Λάκης Ζώης : Κιθάρα Γιώργος Τρανταλίδης : Τύμπανα , Κρουστά 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2019 τα ρεστα μου με το ετερον ημισυ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση