Ali Barout Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Αφιερωμένο στη ζέστη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ωραια ιστορια αλλα δεν εχει δρακο. Kι όμως, είμαι σίγουρος ότι ο vrasidas27 την πίστεψε... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 41 λεπτά πριν, Άγιος είπε Σε αυτό το thread παιδιά τρολάρετε έτσι? δεν τα ακούτε πραγματικά αυτά που ποσταρετε Οχι δεν τα ακουμε ολοι. Μερικοι μονο μια φορα οταν τα ηχογραφουμε στο στουντιο 33 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ είμαι του βαριού, του heavy. Και ο Κωστάκης είναι θρησκεία ασούμε. Ωρε π&%στη μου, πάλι δεν την γλιτώνω την φιάλη ... Με αυτον δεν εχω κανει δισκογραφια, αλλα εχω παιξει σε σκυλαδικο (στο Ενατο) στην Εθνικη. Μαζι με Μαρια Ρουσσου τη γυναικα του. Πρωτη μου δουλεια στην Αττικη (ειχα ξεκινησει απο τα Χανια οταν υπηρετουσα ακομα, Chania by night και Lido). 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Ρε συ κοντομάνικε, με κατέστρεψες με τον Καμπουρίδη. Κόλλησα. Πάμε για λίγο Λευτέρη Μυτιληναίο. 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 @Waterfall-K mk2Μπα... το προγκ σημείο που ανέφερα είναι με πιο μοντέρνες επιρροές από αυτές που ανέφερες εσυ. Δε θα μπορούσα να μπερδευτω @Spyros Delta δηλαδή για δύο χρόνια δεν έπαιξες εσύ στο θυληκε μου κουρσάρε? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Με αυτον δεν εχω κανει δισκογραφια, αλλα εχω παιξει σε σκυλαδικο (στο Ενατο) στην Εθνικη. Μαζι με Μαρια Ρουσσου τη γυναικα του. Πρωτη μου δουλεια στην Αττικη (ειχα ξεκινησει απο τα Χανια οταν υπηρετουσα ακομα, Chania by night και Lido). Μολις ειχε βγαλει το Γιατι εγω ναι ναι μωρο μου εγω Επεξεργασμένο 15 Ιουλίου 2023 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Λοιπόν ο καταρράκτης έβαλε 'When A Blind Man Cries" στο άλλο νήμα, το ξενόφερτο ασούμε. Πάμε για αντίπραξη ... "Τώρα μοναχός, θα 'μαι σαν τυφλός" Μανώλης Αγγελόπουλος 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Μολις ειχε βγαλει το Γιατι εγω ναι ναι μωρο μου εγω Πω πω, το θυμάμαι ρε φίλε. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 @Ali Barout η κομματαρα που ανεβασες τα τελειωνει ολα. Αλλο επιπεδο. Με βλεπω να βγαινω για βολτα στη καβα για ουισκακι... 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Ολα τα λεφτα ομως ηταν αυτος (εχω παιξει - μου λεει βγαλε το σολο ειναι ωραιο .... Σαντανιζέ ) 2 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Ολα τα λεφτα ομως ηταν αυτος (εχω παιξει - μου λεει βγαλε το σολο ειναι ωραιο .... Σαντανιζέ ) Έλα ρε, και Τσιμογιάννης? Πω πω ρε διάολε, μορφή ο Τόλης. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση