bouzoukleri Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2020 Για ντουέτο που σκοτώνει ... και τζαμάρισμα αλλά με κέφια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 Τι ωραία μελωδία έγραψε ο Μαμαγκάκης !!! Ιδίως το ρεφρέν. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-MGs Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2021 7.001 φορες το έχω ακούσει και δεν το βαριέμαι καθόλου.Γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, MGs είπε 7.001 φορες το έχω ακούσει και δεν το βαριέμαι καθόλου.Γιατί? Ειναι κι αυτη η φωνη ρε φιλε...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnxag Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Ξυλουρης....Θεός... τι να πεις.... 1 What Fuckin' Reasonable Grounds: Piss Off!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, gvour είπε Ειναι κι αυτη η φωνη ρε φιλε...... είχαμε κάνει πριν χρόνια ένα περιοδικό αφιέρωμα (Μονογραφίες) σε αυτόν και είχα μιλήσει αρκετά με ανθρώπους που τον έζησαν από κοντά... ήταν και αυτό το ήθος... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Όχι επειδή το ηχογράφησα εγώ, αλλά είναι γαμάτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2021 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2021 Εσυ μαεστρο να ξες(επειδη ειπες οτι σε ειχα λιωσει καποια στιγμη με κατι)οτι με ειχες διπλολιωσει με τη φωτο που ειχες βαλει παρεα με την Πιτσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση