yannisp Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2019 ανεκτιμητης αξιας!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2019 Βάζω δύο αγαπημένα κομμάτια,του Γιάννη Σπανού, που πέθανε σήμερα,σε ηλικία 85 ετών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) del Επεξεργασμένο 23 Μαρτίου 2020 από Rebel_Of_South "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θυμήθηκα τα νιάτα μου ... Επεξεργασμένο 3 Απριλίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 Κι άλλο ένα Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Φωτάρα, χρόνια πολλά και από το greek edition. Κι αυτά για πάρτη σου. Επεξεργασμένο 4 Απριλίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Ρε παιδιά, σήμερα το πρωί που ξύπνησα, ήρθε μια από τις μικρές ανηψιές μου στο δωμάτιο. Εγώ, αγουροξυπνημένος, με το μάτι θολό ακόμα, της λέω τραγουδώντας .... "Έμαθα πώς είσαι μάγκας είσαι και μερακλής" Έχω να το ακούσω αυτό πάνω από τριάντα χρόνια, πώς στο καλό .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση