fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, VangelisV said: Θα έλεγα ελληνικό στίχο από Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά anyway, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία υποθέτω Για μένα έχει και να σου πω γιατί. Άλλο είναι να "ξεχωρίσουμε" την συμμετοχή Ελλήνων (που μπορεί να είναι πχ 10ης γενιάς στο εξωτερικό) σε μουσικά project, και άλλο να δούμε τι ακούγεται εδώ στην Ελλάδα. Το θέμα είναι τι θέλεις από το νήμα, ελληνική καταγωγή, ή ελληνική μουσική εσωτερικής κατανάλωσης (δεν εννοώ την λέξη με την "κακή" της έννοια). EDIT: Αυτό πχ, αν και καταπληκτικό, το μόνο που το συνδέει με την Ελλάδα είναι η εθνικότητα των μουσικών. Κατά τα άλλα, καμία σχέση με "greek edition". Επεξεργασμένο 26 Απριλίου 2019 από fusiongtr 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Σε αυτήν την περίπτωση ισχύει ότι έγραψα πριν, αλλά αν θέλει κάποιος να βάλει και Last Drive πχ που έχουν αγγλικό στίχο, τότε δεκτό. Δεν είμαι ψυχαναγκαστικός ούτε θα κάτσω να κάνω τον φύλακα τηρώντας κανόνες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 15 minutes ago, fusiongtr said: Αυτό πχ, αν και καταπληκτικό, το μόνο που το συνδέει με την Ελλάδα είναι η εθνικότητα των μουσικών. Κατά τα άλλα, καμία σχέση με "greek edition". Ενώ ασούμε αυτό, είναι greek του κιαρατά και μαμεί και δέρνει. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 "Σκάλωσε η ζωή στην πονηριά μας..." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Φωνάρα ο Ηλίας, τον έχω δει και live. Όπως κατά την γνώμη μου φωνάρα και ερμηνευτάρα (δεν τα ΄χει όλα όμως όπως νομίζει) και ο Notis, άσχετα που είναι στόκος. Μου αρέσει πολύ η ερμηνεία του εδώ, καθώς και η εκπληκτική ενορχήστρωση. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Θα συμφωνήσω για τον Κλωναρίδη. Κι άλλο ένα, από έναν αγαπημένο μου τραγουδοποιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τεσσερα βαρΓια,τα ρεστα μου και βγαινω. Δεν ειναι ολες οι πρωτοτυπες αλλα....ολες αρρωστακια. Επεξεργασμένο 26 Απριλίου 2019 από gvour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Πάρτε άλλο ένα Νότη.. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 5 minutes ago, gvour said: Τρια βαρΓια,τα ρεστα μου και βγαινω. My 2 cents γ@μώ την πτάνα μ'. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξες οτι ανατριχιαζω με Πιτσα. Και ειναι και Μεγ.Παρασκευη σημερα. Τι φωναρα ρε πουστη μου. Επεξεργασμένο 26 Απριλίου 2019 από gvour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση