vagelism Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) οποιος εχει δουλεψει σε πιστα..ξερει οτι αυτο ειναι απο τα καλυτερα αραβικα τσιφτετελια.. Ο ρυθμος με το συγκεκριμενο τεμπο...ειναι απλα σαγηνευτικος Επεξεργασμένο 5 Μαΐου 2019 από vagelism Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Δεν ξερω γιατι αλλα οσες φορες κι αν το παιξω αυτο το κομματι δεν το βαριεμαι.. Και δεν μιλαω ντραμιστικα.. Κατι εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, vagelism είπε Δεν ξερω γιατι αλλα οσες φορες κι αν το παιξω αυτο το κομματι δεν το βαριεμαι.. Και δεν μιλαω ντραμιστικα.. Κατι εχει.. με το συμπάθιο Βαγγέλη, αλλά μόνο εμένα με "ενοχλεί" η συγκεκριμένη ερμηνεία της σε σχέση πάντα με την studio?... ή την έβαλες χωρίς να την ακούσεις έχοντας στο μυαλό ότι θάναι αυτή... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2019 33 λεπτά πριν, npap είπε με το συμπάθιο Βαγγέλη, αλλά μόνο εμένα με "ενοχλεί" η συγκεκριμένη ερμηνεία της σε σχέση πάντα με την studio?... ή την έβαλες χωρίς να την ακούσεις έχοντας στο μυαλό ότι θάναι αυτή... ναι..δεν την ακουσα..εχεις δικιο Νομιζα οτι ηταν η studio version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση