Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από τους πιο ωραίους στίχους που έχω ακούσει γραμμένους από έναν δάσκαλο. Επεξεργασμένο 17 Ιανουαρίου 2023 από Κβαντική Διεμπλοκή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Λοιπόν επειδής ασούμε μου ξυπνήσατε αναμνήσεις σήμερα με τα παλιά τραγούδια, θυμήθηκα τα παρακάτω. Ήμανε μικρούλης, και οι γονείς μου είχανε ένα 45άρι του Γιώργου Αιγύπτιου. Αυτές ήταν οι δύο πλευρές του δίσκου. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Λοιπόν επειδής ασούμε μου ξυπνήσατε αναμνήσεις σήμερα με τα παλιά τραγούδια, θυμήθηκα τα παρακάτω. Ήμανε μικρούλης, και οι γονείς μου είχανε ένα 45άρι του Γιώργου Αιγύπτιου. Αυτές ήταν οι δύο πλευρές του δίσκου. Κ γιατι τα ποσταρεις εδω? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Θυμήθηκα κι άλλα από τα παιδικά μου χρόνια. Επεξεργασμένο 23 Ιουνίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Θυμήθηκα κι άλλα από τα παιδικά μου χρόνια. Νταξει.. Ακριβης "μεταφραση" απο ξενικους ηχους της εποχης Το πως ακουγεται ομως αυτη η "μεταφραση" δεν το ακουσε κανεις? (Οταν μπηκαν τα γυναικεια δευτερα φωνητικα ελιωσα) Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Νταξει.. Ακριβης "μεταφραση" απο ξενικους ηχους της εποχης Το πως ακουγεται ομως αυτη η "μεταφραση" δεν το ακουσε κανεις? (Οταν μπηκαν τα γυναικεια δευτερα φωνητικα ελιωσα) Άκου και το 2ο που έβαλα του Λάκη Αλεξάνδρου. Αν υπήρχανε τότε οι Maiden, θα τον έτρωγε τον Bruce για πρωινό. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Έφυγε και ο Χρηστάρας ο Ντάπος στα 70 του χρόνια. Κι αν δεν σας λέει τίποτα το όνομα "Ντάπος", ίσως σας πει κάτι το "Αυγερινός". Ο Χρήστος Αυγερινός λοιπόν δεν είναι πια εδώ. Βάλτε ένα ουισκάκι στην μνήμη του. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Στις 23/6/2023 στις 2:33 ΜΜ, vrasidas27 είπε Κ γιατι τα ποσταρεις εδω? κάποιος (και κάπου) πρέπει να βάζει τα rip, αφού δε μ αφήνετε εμένα... 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έφυγε και ο Χρηστάρας ο Ντάπος στα 70 του χρόνια. να, αυτά λέω... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε κάποιος (και κάπου) πρέπει να βάζει τα rip, αφού δε μ αφήνετε εμένα... να, αυτά λέω... Το ποσταρει εδώ για ν'ακουσουμε την κομματαρα Για τα μάτια του κόσμου... RIP 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Το ποσταρει εδώ για ν'ακουσουμε την κομματαρα Για τα μάτια του κόσμου.. Ball on his face.mp4 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση